Egy véletlen folytán tértünk be a pincébe,és gondoltuk megpróbáljuk mit nyújtanak. Mivel az édes borokat szeretem,így fehér édes bort kértem. A hölgy nagyon kedvesen elmagyarázta milyen borok jöhetnek számításba. Egy muskotályos bort ajánlott,ami tökéletes választásnak bizonyult.
Annyira megtetszett a hely,hogy másnap visszatértünk,és megkóstoltuk a másik fajtát is. Ha lehet még fokozni az ízeket akkor azt kell mondanom sikerült. Sok féle bort emlegettek,de a muskotályos és a késői szüretelésű Mimóza nagyon elnyerte a tetszésünket. Nagyon előzékenyen elcsomagolta a hölgy és addig megkóstoltuk a pálinkájukat is. A párom egy meggy,én egy málna pálinkát ittam. Finom,nem karcos italok,bárkinek ajánlom! A felszolgálók kedvesek,a borok finomak,a hangulat kellemes,kell ennél több egy jó estéhez?
Nagyon jó a kiszolgálás, finomak a borok, ha legkozelebb erre járunk tuti bejövünk! A kiszolgáló személyzet szakmailag nagxon toppon van, minden kérdésünkre megkaptuk a választ.