Jó 2020. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Első ránézésre,kívüről, semmitmondó kis étteremnek tűnik.Jó idő volt ezért a kerthelységben ebédeltünk.Az étlap áttekintése után úgy volt hogy felállunk és távozunk,de mégis azt mondtam adjunk egy esélyt ennek az étteremnek is.Nem sok választék volt és nem is találtuk érdekesnek az ételeket. De amikor kihozták az első meglepetés a tálaláskor ért bennünket a másidik meg amikor megkóstoltuk az ételeket. Le a kalappal.Nagyon zépen,gusztusosan volt tálalva és az ízek összhanja egyenesen fenomenális volt. Én szürkemarha gulyáslevest ettem és ömlesztett sajttal töltött csirkét,krumplipürével illetve csípős barack befőttel. A párom tyúkhúslevest sült libacombbal és káposztás rétessel. Nagyon barátságos és kedvesek voltak a felszolgálók. Mindenkinek ki kell próbálnia ezt a helyet ha Egerbe jár.
A Hotel Aqua-ba szálltunk meg, félpanziós ellátással, melyet a Zsálya Bisztróban fogyasztottunk el.A reggeli választéka szűkebb volt, de számunkra megfelelő, a vacsora háromfogásos, menüválasztással, ami szintén finom volt. A kiszolgálással és az ételekkel is meg voltunk elégedve. Ár-érték...
Az persze megérthető, ha a borfesztiváli részvétel mellett az étterem már alig működőképes, de akkor minek vendéget fogadni, miért nem lehet bezárni ideiglenesen? Mert az ételekre, sőt a kiszolgálás színvonalára sem lehetett panaszunk vasárnap délután Egerben, de két óra várakozás az ebédre még a...
...nálunk,a rántott hús az rántott hús volt...a tejfeles meg tejfeles...Nagyanyám a fasírtot fasírtnak hívta ,eszébe se jutott volna vagdaltnak titulálni...a legnagyobb főzési kilengése az volt,hogy tárkonyecettel készítette -olykor-az uborka salátát,és aki akart,tehetett rá tejfölt is a...