Jó 2014. májusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2014. június 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Akadályzabáló csapata könnyen vette az akadályokat a Zsályában, 2014 májusában: az étterembe való bejutás viszonylag egyszerű, csupán az épületen belül akadt 1-2 nagyobb lépcsőfok, amin önálló kerekesszékes nem tudna átjutni (javasoljuk kisebb rámpák elhelyezését ezeken a helyeken). A kiszolgálás kifogástalan, a jól ismert alapanyagokból újragondolt ételek ízletesek, ötletesek és bőségesek, bőven megérik az árukat. A Zsályában az Akadályzabáló külön kedvence a példaértékűen alapos borlap volt, melyen az adott bor neve mellett a helyi borász nevét és az évjáratot is becsületesen feltüntették, és ami miatt már magában megéri visszalátogatni ide. Az asztalokon pedig külön kérés nélkül is ott állt a szódásüveg, ami szintén kellemes meglepetést jelentett. Ha a lépcsőket megoldják, illetve kerekesszékesek számára is hozzáférhetővé teszik a mellékhelyiséget, úgy az Akadályzabáló maximális pontszámmal jutalmazza a helyet – jelenleg viszont még kénytelenek vagyunk egy pontot levonni.
Első ránézésre,kívüről, semmitmondó kis étteremnek tűnik.Jó idő volt ezért a kerthelységben ebédeltünk.Az étlap áttekintése után úgy volt hogy felállunk és távozunk,de mégis azt mondtam adjunk egy esélyt ennek az étteremnek is.Nem sok választék volt és nem is találtuk érdekesnek az ételeket. De...
A Hotel Aqua-ba szálltunk meg, félpanziós ellátással, melyet a Zsálya Bisztróban fogyasztottunk el.A reggeli választéka szűkebb volt, de számunkra megfelelő, a vacsora háromfogásos, menüválasztással, ami szintén finom volt. A kiszolgálással és az ételekkel is meg voltunk elégedve. Ár-érték...
Az persze megérthető, ha a borfesztiváli részvétel mellett az étterem már alig működőképes, de akkor minek vendéget fogadni, miért nem lehet bezárni ideiglenesen? Mert az ételekre, sőt a kiszolgálás színvonalára sem lehetett panaszunk vasárnap délután Egerben, de két óra várakozás az ebédre még a...