Üzleti ügyben érkeztünk Egerbe, amiért ezt a szállást választottuk az volt, h gyalog is közel a belváros. A tulaj kedves volt, de a szoba kritikán aluli. . . . A fürdőszoba a szobából nyílt, de az ajtaja nem csukódott be. . . A konyha "felszereltsége" szegényes. . . A bejárattal a konyha egy légtérben van, ami nem is lenne baj, de itt kapott helyet, egy ősrégi kényelmetlen kanapé.
. . Az udvarba be lehetett állni kocsival, de borzasztóan elhanyagolt volt a "kert" Kértünk reggelit. Bár ne tettük volna! Hármónk reggelije egy klasszikus lapos tányérra volt készítve, néhány szelet sajt, vékonyra szelt sonka, olcsó turista szalámi. . . + 1 db összecsócsált paradicsom, 4 szelet retek. . . A reggelihez még LIDL teát is ihattunk. Jah a kenyeres kosárban volt 4 db zsemle, 2 szelet kenyér, eme villás reggeli 3 főre 4500 ft volt. . . Mellettünk lévő asztalnál virslit reggeliztek, nah mi azt nem kaptunk. . . A reggeliző hely egy külön kis építményben volt, mindenhol kupi. . . A székeken kiszuperált tv. . . dobozok. . .
Ismét meglátogattuk a helyet, de a véleményem megváltozott. A tulajdonos még mindig kedves és barátságos, viszont a hely sokat romlott. Vagy esetleg csak rossz apartmant kaptunk, nem tudom. Dohos szag terjengett az egész apartmanban. A fürdőszoba lepukkant szocreál tipus. A szobában a franciaágyra ráraktak egy matracot, ami csúszkált összevissza. A konyha felszereltsége szegényes. Nagyot csalódtam benne.
Nagyon szép és kulturált hely. A tulajdonos kedves, teljesíti a vendég minden kérését. Az apartmanok tágasak, tiszták és jól berendezettek. Csendes helyen van, mégis közel mindenhez. Nagy erkélyek és teraszok tartoznak az apartmanokhoz, valamint belső parkoló. Mindenkinek nagyon ajánlom.