A panzió jól megközelíthető, csendes környéken fekszik. A szoba igényesen van kialakítva és rendkívül tiszta. A belváros pár perces sétával elérhető. A személyzet kimondottan kedves, segítőkész, informatív (éttermekről, szabadidős programokról stb). Igazán jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom mindazoknak, akik nyugodt kikapcsolódásra vágynak.
A Cecey vendégház ugyanazt a funkciót szolgálta, mint Tokajban a Borudvar. : aludni valahol borkóstolók után. Különbség azért volt, árban nem biztos, színvonalban igen. A Cecey vendégház kertvárosi környezetben van, nem túl messze a Belvárostól, szép, tiszta takaros, kényelmes. Kedvesen fogadtak, jól elbeszélgettünk a házigazdával pontosabban a ház úrnőjével.
Jóval éjfél után keveredtünk haza, felsétáltunk a februári hóban, enyhén kapatosan, szép emlék marad. Szerencsére kaptunk kulcsot, nem ébresztettünk fel a senkit. Nem emlékszem, mennyit fizettünk, annyi biztos, hogy 5000 ft-nál kisebb összeget fejenként, mert ennél többet nem vagyok hajlandó fizetni elvből.