2016. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 28.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Visszatérő látogatók vagyunk Egerben és idei szállásunknak a Hotel Eger&Parkot választottuk egy kedvezményes kupon felhasználásával.És nagyon jól döntöttünk,hogy végre ezt a szállodát is kipróbáltuk!
A bejelentkezés nagyon gyors volt,egy erkélyes szobát kaptunk a Hotel Eger szárnyban.A szoba berendezése szép,klímával LCD TV-vel,minibárral felszerelt.A tisztasággal semmi probléma nem volt.A fürdőszoba nem túl nagy,de minden van benne ami kell (piperetükör,hajszárító,higéniai zacskó,még papírzsebkendő is volt),a fürdőkádnak mi külön örültünk!
A Hotel elhelyezkedése nagyon jó,közel a belvároshoz,de mégis egy kis csendes utcában található.Minden látnivaló megközelíthető gyalogosan is.A szálloda udvaráról még az Érsek-kertbe is át lehet menni sétálni egy kapun,amit a szoba-kártya nyit.
A Wellness részleg nagyon tetszett,A medencék elegendőek,változatosak,a kültéri élménymedence szuper,és rossz idő esetén be is fedhető.Nagyon jók a szaunák és a fitness terem.Első szállásunk volt Egerben,ahonnan nem mentünk a Városi fürdőbe,vagy a Török fürdőbe,mert minden igényünket kielégítette a helyi wellness.
A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és választékos volt.A pincérek vacsoránál nem erőltetik senkire az italfogyasztást,voltak kitéve vizeskancsók és vízautomata is.Külön megemlíteném a desszerteket,rendkívül finomak és szépek voltak!
A Hotel személyzete kedves,segítőkész.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Eger & Park további értékelései
2025.01.27családjával
Könnyen megközelíthető, és könnyen eljuthatunk innen a város bármely pontjára. Az étkezés választékos, és nagyon finom. A személyzet maximálisan a vendégekért dolgozik. Szívesen ajánlom pároknak, családoknak, baráti társaságoknak
2025.01.03a párjával
A wellness részleg nagyobb is lehetne,ilyen vendégforgalom mellett időközönként kicsit zsúfolt volt. A hotel a belvároshoz közel mégis csendes parkos környezetben helyezkedik el. Egy kellemes sétával megnézhetjük Eger nevezetességeit a Bazilikát, Dobó teret, Várat stb.A hotel egész területe...
2024.12.27barátokkal
Az egyetlen hiányérzet a második esti vacsoránal ért, amikor kicsit később mentünk át az étterembe, nem a 18 órai tumultusban, s azt tapasztaltuk, hogy noha még 1,5 óra hátra volt a vacsora időből, az ételek kihűltek és nem is töltötték újra a büféasztalt. Egyébként szuper hotel, wellness és...
A Hotel Eger & Park legnépszerűbb csomagjai
Kedvezményes ajánlat
Pünkösd
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
81.738 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval