2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
2018. augusztus utolsó hetében voltunk feleségemmel és 11 hónapos kislányunkkal.
4 nap, 3 éjszakát töltöttünk el a Hotelben, mindennel meg voltunk elégedve.
A személyzet korrekt, a kéréseket a lehetőséghez mérten megpróbálták teljesíteni. (pl: mivel vittünk a babának gyógyszert amit hűteni kell, betették a jégaksikat a fagyasztójukba, vagy 10 perc alatt jött a karbantartó bekapcsolni a hűtőt a szobában).
3 reggelit és 3 vacsorát fogyasztottuk el és minden alkalommal mindent kipróbáltunk. Nagyon finoman és választékosan főznek, így csak jókat tudunk elmondani.
Wellness nagyon jó, sok fajta szolgáltatást igénybe lehet venni akár egész nap (pl: infraszauna, finnszauna, gőzkabin, sókamra, bioszauna, jakuzzi). A belső medencék melegek voltak, így a babával is bátran bele tudtunk menni. Utólag sem volt semmi baj, nem kaptunk el benne semmit.
Érkezéskor kaptunk 2*30 perc masszázst, amit nagyon élveztünk, a srác érti a dolgát.
Egyetlen egy negatívum talán a fürdőszoba mérete, illetve a szaniterek körüli bútorlapok állapota. Voltunk már máskor is itt, akkor kis szobában voltunk, amihez nagy volt a fürdő. Most nagyobb szobát kértünk a baba miatt, amiben csak egy ülőkád volt. A mosdó körüli bútorlapok kopottak, itt-ott javítottak, ráférne a csere. Számunkra nem volt zavaró, nem a fürdőszoba miatt jöttünk a hotelbe. :-)
Amúgy az ágyak nagyok kényelmesek. A baba is kapott babaágyat.
Zavaró volt még a sok lengyel és ukrán, akik este bortól felgőzölve jöttek haza és hangosak voltak. Nyilván erről nem a hotel tehet.
Összességében 10/10-es!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Eger & Park további értékelései
2025.01.03a párjával
A wellness részleg nagyobb is lehetne,ilyen vendégforgalom mellett időközönként kicsit zsúfolt volt. A hotel a belvároshoz közel mégis csendes parkos környezetben helyezkedik el. Egy kellemes sétával megnézhetjük Eger nevezetességeit a Bazilikát, Dobó teret, Várat stb.A hotel egész területe...
2024.12.27barátokkal
Az egyetlen hiányérzet a második esti vacsoránal ért, amikor kicsit később mentünk át az étterembe, nem a 18 órai tumultusban, s azt tapasztaltuk, hogy noha még 1,5 óra hátra volt a vacsora időből, az ételek kihűltek és nem is töltötték újra a büféasztalt. Egyébként szuper hotel, wellness és...
2024.12.27a párjával
Az élmény összességében pozitív volt, viszont vannak apró hibák amiket nehéz volt nem észre venni. A párom sosem vendéglátózott, én a szállodaiparban dolgoztam itthon és külföldön is, ennek ellenére a véleményünk sok esetben fedte egymást. Fontos megjegyeznem, sok karácsonyt és egyéb ünnepnapot...
A Hotel Eger & Park legnépszerűbb csomagjai
Évindító Szállásvadászat Egerben
Kedvezményes ajánlat
Pünkösd
Május 1.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval