A Hotel Eger & Park, Eger patinás szállodakomplexuma a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 méterre, a kulturális élet központja - a Gárdonyi Géza Színház mellett található.
Mind egyénileg utazó Vendégei, mind a konferenciákra érkező Vendégek részére előny, hogy a szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők. A pihenni, sportolni vágyóknak a szomszédos közeli Érsekkert, Eger legnagyobb parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Közvetlenül a park mellett található a város népszerű strandja, és a gyógyvizéről híres, patinás Török Fürdő.
Nagyon szép és kultúrált a szálloda. A wellness részleg előnyeit kihasználva frissültünk fel. A dolgozók mindenben segítőkészek. Mosolygósak és hozzáértőek.Az étterem hangulata és az ennivaló minőségét és mennyiségét is csak dicsérni tudom.Sajnos csak egy hétvégét töltöttünk ott,de visszamegyünk még remélem!
Nagy családi karácsonyt szerveztünk a Park hotelben a háziasszonyok kímélése céljából. A család apraja-nagyja megtalálta a kényelmes és kellemes időtöltés formáit. Remek hangulat, diszkrét gyors ügyintézés, csodálatos étkek! Hálás köszönet érte a dolgozóknak. Többször voltunk és máskor is mennénk! Szép az új wellness rész, gratulálunk a vezetésnek.
Több napot töltöttünk Egerben. Sok a látnivaló ami után a hotel wellness részlege kellemes pihenést nyújtott. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A szolgáltatások ,Wellness részleg kitűnő. Az étkezésnél az ételek kifogástalanok voltak. Az éttermi személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Ajánlom mindenkinek. Mi is vissza fogunk térni. Nagyon kellemes hely!
Eger és környéke a sok sok látnivalóval és nevezetességekkel kiválóan alkalmas kikapcsolódásra, pihenésre. A szálloda személyzete udvarias. A hotelnek a belvárosi fekvése lehetővé teszi gyalogosan is a város nevezetességeinek megtekintését. Hotelszobánk ablaka az egri várra nézett és tőle jobbra a szép ápolt kastély parkkal ami pihentető sétálásra ős fáival igazán felüdítő.
Ezen a nyáron 4 napot töltöttünk a szállodában, ami jó választás volt. A szálloda fekvése jó, gyakori sétákat tettünk a városban, megnéztük a várat, a minaretet, ellátogattunk a Szépasszonyok völgyébe, a szálloda wellnes részlege pedig pihenést biztositott a hosszú séták után. Az ételek is nagyon finomak és választékosak voltak. Már tervezzük a jövő nyarat és szivesen vissza mennénk.
Kiváló hely, bátran ajánljuk kisgyrmekes családok részére is! Ha valaki nem autóval, hanem vonattal, vagy busszal érkezik az is hamar megtalálja a szállodát. Kívülről és belülről is impozáns látvány várt minket! A szálloda személyzete kedves, segítőkész. Tiszta, kényelmes szobák fogadtak minket. A wellnes részleg is kiváló! Az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak!
Kicsi családommal jártam Egerben,ahol a választásunk az Önök Hotelére esett,és ez számunkra jó döntés volt. Igaz rövid időre tudtunk csak eljutni,de annál több élménnyel tértünk haza. . A vár,az egész napos szórakozást biztosított számunkra. . Másnap ellátogattunk a Szépasszony völgybe,ahol finom borokat kóstolhattunk,-vásárolhattunk.
A családommal voltam itt. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek nagyon finomak, mindenki talál a saját ízlésének megfelelőt. A személyzet nagyon segítőkész. Máskor is szívesen visszamennénk ide. A wellness részleg mindenki számára tartogat kikapcsolódást. A hotel a városközponthoz közel van. Lehet sétálni a közeli parkban, elmenni a híres Egri várba.
Már kétszer üdültünk itt. Mindig jól éreztük magunkat. Nagyszerű a felújított welnes részleg. Remek, hogy van beltéri úszómedence, amit minden reggel igénybe vettem. A személyzet minden kívánságunkat teljesítette. Az ellátás is változatos és jó. Szeretnék újból odamenni nyaralni, mert a város is gyönyörű. Üdvözlet: Géhberger Rezsőné és párja
A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, rövid sétával Eger belvárosa megtekinthető. A személyzet udvarias volt, a szálloda konyhája nagyon jó. Az ebédlő helyiségek nagyon hangulatosak. A szobákban adottak voltak a nyugodt pihenés lehetőségei.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 580 Forint / óra (Foglalás nem szükséges) • Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár