A Hotel Eger & Park, Eger patinás szállodakomplexuma a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 méterre, a kulturális élet központja - a Gárdonyi Géza Színház mellett található.
Mind egyénileg utazó Vendégei, mind a konferenciákra érkező Vendégek részére előny, hogy a szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők. A pihenni, sportolni vágyóknak a szomszédos közeli Érsekkert, Eger legnagyobb parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Közvetlenül a park mellett található a város népszerű strandja, és a gyógyvizéről híres, patinás Török Fürdő.
A legjobb hely, ahol eddig jártunk, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Nagyon tiszta minden. A szobák jól felszereltek, kényelmesek. A wellness részleget nagyon szeretjük. Nekem a masszázs ágy a kedvencem. Az étterem és a terasz gyönyörű, rengeteg finom étel van, ami közül mindenki megtalálja a kedvencét. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ide biztos, hogy vissza fogunk látogatni. :)
6 éve visszajáró vendégei vagyunk a szállodának, de nem tudjuk megunni. A karácsonyi időszakban szoktunk eltölteni pár kellemes napot. A szobák tiszták, kényelmesek, az étterem pazar, az ételek nagyon választékosak és mindíg frissek. A megújult wellness minden igényt kielégít. Az ünnepi "Bütykölde" a gyerekeknek és nekünk felnőtteknek is jó program. Szeretünk bowlingozni is, jó hogy erre is van lehetőség. Köszönjük!
Gyönyörű környezetben Eger egyik legjobb szállodája,ahol maximálisan azt kaptam amire számítottam.A svédasztalos menüjük bőséges,és fenomenális:))A Wellness részlegben mindent kipróbáltunk.Tiszta környezet,kényelmes szobákkal.Az árak megfizethetőek!Köszönünk mindent Eger,Park hotel! Mi még találkozunk!!!
Már többször voltunk itt a holtelban, és még szeretnénk is menni. Szép környezet, tiszta rendezett hotel. Mindig felfedezünk valami ujjat,ezért nem lehet megunni. Szolgáltatás is kitünő,itt igazán kipihenheti magát az embet. Ételek finomak,izletesek és változatosak. Megközelitése is könnyü,busszal is,kocsival is.
Személyzet nagyon segítökész, minden kivánságunkat lesték. Az ételek kifogástalanok és bőségesek. A tisztaság első osztályú. A gyerekeknek van lehetőség játszani. A wellnes részleg pedig egy külön élmény volt. Mindenkinek aki pihenni szeretne ajánlom szívből! A város közepén van, minden a szálloda közelében.
Igaz hogy kuponnal mentünk,de nagyon meg voltunk mindennel elégedve,köszönjük utólag is. Mi messziről,Ácsról mentünk és nagyon kellemesen csalógtunk! Sokszor mentem kuponnal pihenni,de még ilyen kellemesen nem töltöttük a szabadidőnket! Mind a szoba,a személyzet,az ételek a szolgáltatás kitűnő volt!
Elég sokszor voltunk már itt. Hétvégén vagy karácsonykor jövünk ide. Nagyon szeretünk itt lenne, visszajáró vendégek vagyunk. Az étel bőséges és finom. A személyzet kedves. Elég sok látni való és program van a városban, ahová kellemes sétát lehet tenni. Van meleg vizes medencéje, amiben élmény elemek vannak és van úszómedencéje is.
Az Eger belvárosában lévő elegáns szálloda két különböző kategóriájú részből áll. Mi a modernebb, igaz csak háromcsillagos részt kedveljük. Ez egy kicsit olcsóbb, a szobák berendezése modern, míg a másik klasszikusan berendezett apartmanok távolabb állnak az ízlésünktől. A szolgáltatások azonban minden vendég részére azonosak.
Mi már a második karácsonyt töltöttük ott 2012-ben, és most sem csalódtunk. Pompás volt az ellátás, nagyon gazdag és finom az étel kínálat. A megújult wellness részleg is tetszett, bár az úszómedence nagyon kicsi, és a gyerekek rendesen az úszók fejére ugrálnak. Úszómester nincs a közelben. A szálloda személyzete előzékeny, szolgálatkész, a recepción meglepetés ajándékkal fogadtak. Remélem, hamarosan visszamehetünk.
Tökéletes szálloda minden korosztály számára. Kiváló ételekkel, kedves, segítőkész személyzettel, jó elhelyezkedéssel, zárt parkolóval, gyermekek részére játszó szobával (itt talán némi frissítés nem ártana). Mindenkinek ajánlani tudom. Egyetlen észrevételem a tisztasággal kapcsolatban, talán a takarítás kicsit alaposabb lehetne.
Kétszer jártunk a szállodában. Az Étterem gyönyörű. Nagyon boldog vagyok ilyen gyönyörű helyen járhattam. Az étek finomak. A zongorista aranyos! bácsi. A fürdőben is nagyon jól éreztük magunkat azért is mentünk el ismételten. A lealkudtuk. hu-keresztül mentünk-ezt az árat maximálisan megérte.
Amit kifogásolok-a tv csatornák nem a MAGYAR emberekre orientálódnak-igaz nem tv-ni megyünk de mégis. ! Egyik alkalommal belecsöppentünk egy önnáló előadó estbe-nagyon jó volt-váratlan-tartalmas! 2011. szeptemberben-és 2012-tavaszán jártunk itt! Köszönjük.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 580 Forint / óra (Foglalás nem szükséges) • Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár