Múlt héten voltunk Egerben sajnos csak 1 éjszakát Remek személyzet nagyon jó szálloda . Jó helyen található szálloda. Megfelelő reggeli.Csendes szobák. Minden a vendégért van Jól sikerül a felujitás. Nem zavaró hogy egy kollégium felső emeleteken van a szálloda. Mindenkinek ajánlom a szállodát ha Egerben jár.
Az Egri borünnepkor választottuk szállásunknak. Nagyon jó döntés volt, közvetlenül az Érsekkert mellett van, és ez 1 ilyen rendezvénynél nagyon előnyös. Folyt 1 kis felújítás, de semmi olyan zavaró nem volt ami rontott volna a szálloda komfortosságán.
Kisfiamnak akartam megmutatni Egert,tehát a lényeg a városon volt, ezért nem is kerestünk 4 csillagos helyett. Nagyon -nagyon kellemesen csalódtunk, mert a szálloda vetekszik néhány 4 csillagos hotellel. Elhelyezkedése kiváló, a városnéző vonatok is innen indulnak. A kilátás gyönyörű a 6. emeletről az egész városra. Az egész 6.
emelet tiszta, a szobák nagyok, tiszták, az ágy nagyon kényelmes. Az ablakok még mindig pattognak kicsit, de kibírható. A reggeli első nap teljesen rendben volt, másnap kisfiamnak hiányzott a virsli, de megoldottuk. Ha szóltam, hogy kifogyott a narancslé, azonnal pótolták. A hajszárító éppen nem működött, de kárpótolt a bekészített tusfürdő isteni illata! Összességében jól csinálják a diákok a szállodát, de már most látszik, ki az aki igazán erre a pályára való és ki az akinek ez nem való!
Szeretném megköszönni a személyzetnek, kiemelve külön Marczis Lillának, és Domborócki Imolának a figyelmességüket, kedvességüket. A szoba tiszta volt, a reggeli bőséges. A szálloda Eger szívében van, könnyen elérhető volt minden. Kellemes csalódás volt.
Először megijedtem hogyan lehetséges szálloda az 5-6 emeleten, de odaértünkkor elmagyarázták hogy ez egy kollégium és a felső szinteken vannak a szobák. Mindenkinek tudom ajánlani, aki Egerben szeretne pihenni. Még egyszer mindent nagyon szépen köszönök!
Kezdjük azzal, hogy a szálloda 2 csillagos. Ha ehhez mérten értékelem, akkor elég jó volt. A szoba és fürdőszoba tiszta volt, kivéve a szőnyeg, az eléggé foltos. Törülköző volt bekészítve. A szobában nagyon meleg volt, még akkor is ha fűtést teljesen lecsavartuk, így az alvással voltak kis problémák.
Ezen kívül az épület, vagy ablakok (nem tudjuk) folyamatosan pattogtak, hol hangosabban hol kevésbé. A hang forrását igazából nem sikerült beazonosítani. :( A reggeli semmi extra, alap dolgokból állt. Viszont a kávé gép nem működött, így nomrális kávét nem sikerült innunk a reggelihez, ami elég dűhítő volt. :( A személyezet kedves, de érzékelhető, hogy nem profikról van szó.
Nyáron választottuk ezt a szálláshelyet. Kiválóan éreztük magunkat! A környék csodaszép! A szoba tiszta volt, ami szükséges volt számunka, minden elérhető volt. Igazi 5 pihentető napot töltöttünk el Eger szívében a rohanó hétköznapok után. A környék túrázásra is alkalmas.
A szobával minden rendben volt, tiszta ágynemű, törölköző, a szobalányok és a teljes személyzet nagyon segítőkész volt. Nem sok időt töltöttünk a szobában, leginkább a környéken barangoltunk. Máskor is visszatérünk egy-egy pihentető pár napra. :)
Kicsit megijedtem mikor a párom közölte,hogy ez wgy kollégium és a felső szinteken vannak a szobák, pozitív csalódás :) valóban egy kollégiumnak megfelelő épület kívűl belül, de az 5. És 6. szinten egy új, tiszta, korszerű szállodai rész nyílík. A szobák tágasak és kényelmesek, szépek.
Nagyon kedves személyzet. Jó helyen van a szálloda. Minden könnyen megközelíthető Egerben. Ingyenes parkolás ! ( a mai világban ! ) keresve se találtunk volna hibát. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A város gyönyörű, sok a látnivaló. Jó wifi vétel, ami szintén ingyenes volt. Tiszta, megfelelő ár-érték arány. Máskor is ellátogatunk ide. Köszönjük:)
Évek óta járunk Egerbe, a kedvenc magyar városunkba, és elmondhatjuk, hogy itt valamiért különösen nehéz akadálymentesített szállást találni. Általában választhattunk, hogy vagy az akadálymentességről mondunk le, vagy olyan sokat fizetünk egy szállásért, amennyit nem akarunk – egészen addig, amíg fel nem fedeztük a Hotel Estella Superiort.
Ez a hely egy kész csoda! Kezdjük azzal, hogy Eger belvárosában fekszik, pár percnyi sétára a Dobó tértől vagy épp a bazilikától, és csupán egy köpésre az Érsekkerttől, illetve a fürdőtől. Elhelyezkedéséhez képest pedig hihetetlenül jó áron kínálja szobáit, annyira, hogy már kezdtünk gyanakodni, de mint kiderült, nem volt miért. A személyzet hihetetlenül kedves, amit nem is csodálunk, hiszen a szállodát az Eszterházy Károly Főiskola üzemelteti, melynek diákjai adják a személyzetet. A hely egyébként tökéletesen tiszta, kényelmes, azt az apróságot leszámítva, hogy valamiért hihetetlenül keskenyek a duplaágyak. Az akadálymentesített szoba azonban tényleg akadálymentes, és bár a főbejáratig egy jó hosszú lépcsősor vezet, hátulról a kerekesszékes vendégek is simán bejutnak az épületbe (csupán a portásnak kell csengetni), ahol aztán két lift is rendelkezésre áll a feljutáshoz (a szobák az 5-6. emeleten helyezkednek el). A reggeli bőséges, az alapanyagok pedig mind frissek, melyek feltöltéséről a személyzet folyamatosan gondoskodik, ám mivel a szállodának nincs konyhája, csak hideg reggelire számítson az ide érkező. Rövidre zárva: az Akadályzabáló csapata rendkívül jól érezte magát Hotel Estellában, és csak ajánlani tudjuk a helyet mindenkinek.