A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Kellemes napokat sikerült eltölteni a Hotel Flórában amely kellemes fekvésével ( közel van a történelmi belvároshoz, mégis csöndes nyugodt helyen fekszik ) kényelmes szobáival ár/érték arányt tekintve minden igényt kielégít. Wellness és TB által biztosított szolgáltatásai és kezelései megfeleltek az elvárásainknak.
A városi strand közelsége, közvetlen összeköttetése a szállodával szintén kellemes lehetőséget biztosított a fürdőzésre kikapcsolódásra. Szívesen ajánlom mindenkinek.
Eger legjobb helyét választottuk egy hétvége eltöltésére. A fürdő szomszédsága, az átjárhatóság óriási előnyöket biztosít a szálloda számára. Az ételekkel különösen meg voltunk elégedve, mindketten szeretjük a hasunkat. A személyzettel nem volt probléma, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak velünk szemben. A szobával meg voltunk elégedve, az ágy különösen kényelmes volt.
elég gyakran fordulok meg Egerben, általában mindig a Flórában szállok meg mivel átjárást biztosít a fürdőbe ami nagyon jó dolog a kényelem miatt is, nagyon finom a kaja, a konyhát csillagos 5-re értékelném, a személyzet kedves, mindennel meg vagyok elégedve, csak 1 dolog miatt szorongok, mikor oda megyek - a förtelmes bűztől, ami egyes blokkokban a WC-ből árad.
Ajánlom mindenkinek, vigyen domestost a csomagjában, amivel ki lehet kicsit fertőtleníteni, mert amit a hotel használ az egy fertelmesen büdös illatú - inkább légfrissítő, mint klóros oldat. Ja, és kérdezzen rá hogy melyik blokkba kerül. . .
Az elhelyezés nagyonjó,bár a szoba azért kisebb felujitásra szolgálna. Az étkezés és hogy a fürdőbe nem csak egyszer lehet bemenni nagyonjó. Egy dolog ami nem tetszett. Az illemhely ami tágas,ajtaját bármikor egy asztalos megfordithatná,igy könnyen használható lenne,vagy aki a Wc papirtartót jobbra felszereltette egy hétig kötelezném arra idősebb korában,hogy a szobában lakjon,mert az elhagyás felér egy tornamutatvánnyal.
Étterem szolgáltatása úgy kínálatban mint személyzetben változatlanul kiváló. A Hotel alkalmazottai figyelmesek, türelmesek. Takarító személyzet nagyon becsülettel végzi munkáját. Ismételten nagyon elégedettek voltunk a recepciós személyzet magas szintű vendégközpontú kiszolgálásával és kedvességükkel.
Javaslatként megjegyezném: -A szobához tartozó WC gyakoribb vegyszeres takarítást igényelne, mivel a szellőztetése kevésnek tűnik az öblítése gyenge így a légfrissítése nem megoldott. -étteremben a székek kárpitozása évek óta nagyon elhasználódott. (feltehetően kivan tisztítva,de ránézésre erősen pecsétesek. )
6 éjszakát töltöttünk a szállodában, családi szobában, és szívesen hosszabbítottunk volna még. . . :) Az elhelyezkedés, a szállás, az étkezés kifogástalan. Sok helyen jártunk már, de 3*-os szállodában ekkora étel kínálattal nem találkoztunk. Minden finom, és bőséges volt.
Annak ellenére, hogy sokan voltunk, a pincérek pillanatok alatt pótolták az elfogyott ételeket, így mindenki megtalálhatta a számára legfinomabb falatokat. Külön köszönet a vacsorák mellé "járó" vízről. A hotel wellness részlege az 1 emeletről közelíthető meg, 23 óráig élvezhetjük a szolgáltatásait, a hűvös idő miatt 2 nap is itt töltöttük az időt. Külön említem a közvetlen átjárást a fürdőbe, az érkezés és az elutazás napján is igénybe vehető, amit természetesen ki is használtunk. Összességében: igazi pihenés volt számunkra a 7 nap, s ha tehetjük, mindenképp visszatérünk. :)
Az ellátás nagyon jó, maga a hely is jó helyen van. Egyszer voltunk itt de nagyon tetszett. Az étkezés is nagyon jó volt. Ez a szálloda letisztult, nem csicsás és nagyon jó. Rendben van. Tökéletesen illik Eger-hez. És hogy még a strand is ott van közvetlenül mellette. Nagyon ki lehet pihenni magunkat. A welness és a szauna nagyon tetszett . Az elvárásainkat teljesítették. Kellemes hely.
Életem során csak kétszer voltam itt. De tavaly júniusban elutaztunk ide. A szálloda minden igényt kielégít, az erkélyünk a fürdőre nézett, és innen is gyönyörű kép tárult elénk. A személyzet nagyon segítőkész, az étel is kifogástalan volt. Tetszett, hogy a város szivében van és mindenhez nagyon közel.
Egy kiadós városnézés után jó volt vissza menni. Az átjáróval összekötött fürdőben kipihenhette magát a fáradt túrista. Vacsora utáni séta után ismét lehetett a wellnest használni, ami nagyon kellemes volt. Nagyon tetszett, hogy sokáig lehetett használni, máshol ilyen szolgáltatással nem találkoztam.
Szeretjük a várost, már többször jártunk ott, mindig nagyon jól éreztük magunkat. A Hotel Flóra környezete,a kiszolgálás minden szempontból megfelelő volt számunkra. A wellness részlegét imádjuk, nagyon tetszik, hogy késő estig igénybe lehet venni. Jó, hogy közvetlen átjárás van a strandfürdőbe.
A szálloda nagyon szép, csendes környezetben található, elfogadható szoba árakkal, ami tartalmazza a reggeli árát is. Többféle csomag választék áll rendelkezésre, így biztosítani tudják a reggelit, ebédet és vacsorát is. A reggeli és a vacsora svédasztalos. Rendezvényeket is szerveznek. A szobák tiszták. Fürdőköpenyt biztosítanak.
A személyzet kedves, udvarias. Az ételek finomak, ízletesek és bőségesek. A közelben lévő strandhoz, csak át kell sétálni,ahol fantasztikus strandolási lehetőség van. Nagyon jól éreztük magunkat.