A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
A családommal 3 gyermekkel jártunk a szállodában. Minden korosztály megtalálta a szórakozást, kikapcsolódást. A nagy fiú a wellness, fitnesz, strandon a kicsik pedig a játszóházban a foglalkozásokon érezték jól magukat. A szálloda tiszta, a személyzet kedves, az ételek változatosak és finomak. Ajánlottuk az ismerőseinknek is.
Volt szerencsénk 2 alkalommal itt pihenni kb két éve, nagyon szeretjük ezt a történelmi kisvárost. Szép környezetben könnyen megközelíthető szálloda,kedves emberekkel az étterem mennyiségileg és minőségileg is kiváló. Szuper a thermálfürdő mi télen teszteltük! Máskor is szívesen mennénk, a manzárd szobák jobban tetszenek mint a retro erkélyesek
A hotel ár-érték aránya jó. Az elhelyezkedése nagyon szerencsés, főleg azok számára, akik szeretik ezt a várost. Eger gyönyörű hely. A hotelből egy kellemes sétával elérhető a belváros, a vár, de az az igazság, ha az embernek olya rövid idelye jut a pihenésre, mint nekünk - az említett alkalommal - akkor még az is megfontolandó, hogy egyáltalán elhagyja-e a szállodát, hiszen egy hétvégét úgy lehet itt eltölteni, hogy az ember észre sem veszi, hogy már vasárnap van.
A hétvégén már 3-ra megyünk ebbe a szállodába. Eger központjában van ami nagyon jó. Két fürdés között,nagyokat lehet sétálni a várban,a Bazilikában,vagy a látványos Marcipán múzeumban. A szállás kényelmes,tiszta,a személyzet kifogástalan és ami még lényeg nagyon finoman főznek.
Mi már több alkalommal voltunk a szállodába. Nagyon kedves, segítő kész a személyzet. Az étteremben nagyon finomak és változatosak az ételek. Ami pedig külön tetszik nekünk, hogy termálvíz is van a szálloda fürdőrészében. A városba sok látnivaló van. Jó séta lehetőség a Szépasszonyvölgybe, ahol a boros pincéket is meg lehet látogatni. Szívesen ajánljuk pihenni vágyóknak.
Mi már nagyon sokszor jártunk ebben a szállodában-igaz elmúlt 4 év kimaradt. Most a hungest akció keretén belül eltudtunk menni az egyik unokánkkal. Sok változást tapasztaltunk-pozitívan. A belső fürdő részleg teljesen megújjult. A nyitva tarás különösen tetszett. A szállodát ismertük már, -ami kifogásolható,hogy a pótágy nagyon kemény és kényelmetlen.
Nagyon szép volt minden. A hotel kényelmes és tiszta. Egyszerűen nagyszerű. Az időjárás az nem volt jó,de azért a hotelban eltöltött idő kárpótolt . A fürdő területén átépítések zajlanak,de ettől függetlenül nagyon szuper volt minden. A víz nagyon jó meleg volt,a rossz idő éppen a fürdéshez kedvezett.
Ha elkészülnek az átépítések,biztosan csodálatos lesz minden. Remélem,még sikerül visszatérnünk,és élvezni a Hotel Flóra vendég szeretetét. . . Szuper volt. . . :-)
Vendégfogadás jó távozáskor is jó.Mellék helység szűk.Fűrdőkád helyett inkább zuhanykabin kellene.Fütés megfelelő,de nyílászáró csere ráférne a szobára amely egyébként tágas jól megvilágított.TV készüléket magasabban kellene elhelyezni.A csillagokkal a tetszést már értékeltem.üdv.száger gyula
Tetszett: Nagyon kedves személyzet fogadott bennünket, szép, tágas és tiszta volt a szoba. Az ellátás pazar. A termálfürdőbe az ingyenes átjárás nagyon jó volt. Nem tetszett: hajszáritó nem volt a fürdőszoba tartozéka, bérelni lehetett.
A szálódának nagy előnye,hogy közvetlen átjárása van a standra,mi ezért is szeretjük nagyon.Amivel kevésbé elégedettek vagyunk,az az étkezés,lehetnének több egészséges ételek,Pl.:halak,jól megpárolt zöldségek. a sütemények ehetetlenek.A halkan szóló zene is jó pont lenne a vacsora alatt.Köszönöm.