A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
A kilatas a szobabol,nem volt a legjobb,a szemelyzet szempontjabol kifogasoltuk ,hogy a szombat esti vacsorahoz kert bort elfelejtettek hozni. Ar szempontjabol lehetne tobb akcios csomag a nyugdijasok szamara, hisz nekik nagyon is jol jon egy kis megerdemelt kenyeztetes .
Én és a családom felejthetetlen hétvégét töltöttünk Önöknél,remekül éreztük magunkat,bár kicsit kevés volt az idő. Számunkra minden megfelelt,nem volt hiányosságunk. Köszönünk mindent,és reméljük megtalálták az Önöknek szánt köszönő levelet. A mielőbbi viszont látásra!
Egy tiszta, ízlésesen berendezett szobát kaptunk az I. emeleten. Mind az étterem, mind a gyógyászati szolgáltatások könnyen elérhetőek voltak. A frissen hullott hó még hangulatosabbá tette a külső medencékben a fürdőzést. A Hotel személyzete készséges és udvarias volt. Javaslat: a szobai televízió megérett a cserére.