A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Nehéz objektív véleményt írni mert van akinek megfelel van akinek nem. Elöször a jó : Az elhelyezkedése jó - viszonylag minden turistikai helyszín gyalog is közel van. Nagyon jó a szabad átjárás a városi fürdöbe - ami nekünk tetszett. Az ételek minösége jó, sött mondhatnám nekünk bejött - de az ár - érték arányhoz képest nem valami böséges volt a választék.
Személyzet viselkedése standard ami egy ilyen szintü szálodában kell hogy legyen, ugyanez vonatkozik a tisztaságra is. Ami nagyon tetszett hogy a szobában volt egy összecsukható szárító Másodszor ami nem tetszett : Egy kicsit retró az egész, nyílászárók elhasználodtak a szoba bejárat régimódi kulcsos, csempézés szintén, de ennek ellenére ezt még el lehetett viselni. Az erkély ajtón nem volt szúnyogháló ami esetleg a "szúnyog szezonban" problémát okozhat mivel légkondi nincs" Az jó hogy WC helység külöńálló DE az hogy nincs benne szellötetés az nagy baj - a recepción azt mondták hogy központilag kapcsolják - de hogy mikor azt nem vettük észre. Így a reggelire menet a folyosón több szoba elött is elhaladva "kellemes szagok terjengtek. " Ez természetesen nagyon elrontotta a közérzetünket és az egész benyomást a szállodáról. Az ár - érték arány parkolással, fürdököpeny használattal személyenként 17. 000. -Ft. Ez így nagyon rossz mert az augusztusi föszezonban is ugyanennyit füzettünk egy 4 csillagos szállóban ahol müködött a szellöztetés, volt légkondi, szobaszéf, nagyobb választék a reggelinél és vacsoránál és szintén korlátlan átjárás egy városi termál fürdöbe.
Ez a szálloda nagyon jó helyen van. Nem messze a központtól, de mégsem a nehezen parkolós környéken. A kocsi biztonságos belső parkolóban volt végig. A városi központi strandfürdőbe kényelmes az átjárás. Az egyetlen javítandó körülmény talán az, hogy a szobában lehetne több rakodó hely a szekrényen kívül (pl.
álló fogas vagy "szobainas"), illetve a szobai zuhanyzóban kimondottan kellene egy polc a saját tusfürdőnek/samponnak, de ezek minden szállodára érvényes hiányosságok általában a világ majd minden szállodájában. Az infrastruktúra láthatóan a régebbi időkből származik, a személyzet azonban korszerűvé emeli az összképet. Az étteremben a felszolgálók mindig ott vannak, ahol kell, nagyon udvariasan, egyből de nem nyomasztóan teszik a dolgukat. A szobákban kimondottan jól lehet pihenni, főleg ha a televízióban nincsen valamilyen meccs, ami esetleg jó későn kezdődik de mondjuk nem lehet kihagyni. . .
Kellemes 4 éjszakát töltöttünk el párommal . Finom ,változatos ételek. az étterem személyzete kitünően és udvariasan végezte munkáját. A szálloda dolgozói udvariasak és segitőkészek voltak. Ami nem tetszett , a szobában sok volt a pókháló és annak gazdája . Tetszett a közvetlen átjárás a fürdöre és a vellnessz részleg hosszu nyitvatartása. Ha tehetem legközelebb is igénybe veszem a szálloda szolgáltatásait .
Augusztus 11. - 16. között 5 éjszakai szállással voltunk leányzó unokáinkkal. 2 db szobát foglaltunk amellyek kérésünk alapján egymás mellett voltak. A szobákba be volt készítve a korábban kért méretű fürdőköntösök. Köszönjük az 1 üveg ajándék ásványvizet. Reggeli és a vacsora nagyon választékos volt megvoltunk elégedve.
Nagyon tetszett, hogy köntösben át lehetett menni a strandra. Talán negatívként jelzem, hogy a szállóvendégeknek is bérelni kellett a napozó ágyat. Lehet, hogy az óra felmutatásával személyenként 1 db napozó ágyat is kellen biztosítani. Takarító személyzet nagyon aranyos volt. Amikor a szobában tartózkodtunk mindíg megkérdezték, hogy kérünk e takarítást. Jól éreztük magunkat.
Nagyon szeretjük Egert! Ha tehetjük akkor pár napra elutazunk, természetesen a Hotel Florában! Nem kell korán kelni, ráérünk pihenni, mert 10 oráig lehet reggelizni. Bárhová elmegyünk kirándulni nem maradunk le a vacsoráról sem. Kényelmes tiszta szeretjük, amit van időnk megyünk. Köszönünk mindent.
Nagyon jó volt a zenés vacsora. Üditő és hangulatos. Talan ezt több este is kellene. Sőt a vendégeket esténként lehetme szórakoztatni is, ahogyan külföldön is teszok ezt. Tancos esték, kareoki szb. A vacsoránal kicsit egyhangú vplt, jogy mindig ugyanazt a gyümölcsöt kaptuk 6 napon keresztül. Összességében jól érdztük magunkat.
5 éjszakát töltöttünk itt. 2 család, 3 kiskorú gyerek. A szobák kétes tisztaságúak, az egész teljesen RETRO, ami nem is lenne probléma, ha rendesen takarítanának. A WC kifejezetten büdös, vizelet szagú, szellőzés nem megoldható, mivel rossz a ventilátor. A folyosón is gyakran van kifejezetten büdös.
Mivel wellness részleg is van alap, hogy kéne a fürdőbe hajszárító! A takarítónő bent járt a szobába, de azon kívül, hogy rakott WC papírt semmit se csinált! Szerintem a légkondi alap lenne a mai világban, de sajnos nincs! Ezért marad a nyitott ablak. . . Mivel a szobánk utcára nézett így folyamatosan a zajt hallgattuk. Ami viszont megdöbbentő volt, az a recepción dolgozó személyzet tájékozatlansága, illetve a segítőkészség hiánya. Az egyik gyerek beteg lett ezért orvost kerestünk, de az illető közölte, hogy nem tud segíteni. Szerintem alapvető lenne, hogy tisztába legyen vele, hogy ilyenkor hova fordulhat a vendég, vagy legalább nézzen utána. Az ellátás nem rossz, bár néha megdöbbentő dolgokat tapasztaltunk, például, hogy sok esetben silány ételek kerülnek asztalra, kevés a zöldség és a gyümölcs. . . Ami pozitívum, hogy szabad átjárás van a strandra. . .
Egy remek "fél hét" csomag eltöltése után továbbra is a Flóra Hotel az egyik nagy kedvencünk a megbízható és színvonalas szolgáltatásaival, amiben most sem csalódtunk. Kedves személyzet, remek konyha és ideális fekvés jellemzi, amit a közvetlen strandkapcsolat tesz egyedivé és teljessé! A fürdőszobák és vizesblokkok lassan megérnek a felújításra.
A Hotel Flóràban első alkalommal jàrtunk. Baràtaink javasoltàk ezt a lehetősèget. A szàlloda rendkivül jó helyen talàlható, elèrhető közelsègben van gyalogosan a vàroscentrum, a vàr, a park, a sètàló utcàk.
Külön èlmèny a szàlloda welness rèszlege, a vàrosi stranddal, a Török fürdővel való közvetlen összeköttetès. A masszirozàs lehetősègèt is igènybe vettük, B. Jànos masszírozott bennünket, akinek szaktudàsa az esetemben (rheumàs panaszok) külön dícsèretet èrdemel. A recepciós szemèlyzet rendkivül segítőkèsz volt, megemlítenèm P. Norbertet, akitől rengeteg informàciót kaptunk a lehetősègeinkkel kapcsolatban. A reggelik ès a vacsoràk nagyon ízletesek, bősègesek, vàlasztèkosak voltak. Mègegyszer köszönjük Önöknek ezt a lehetősèget, amelyet a tèli hóesèses időszakban megszeretnènk ismètelni, mivel a tàjèkoztatàs alapjàn ugyanezen szolgàltatàsok mindeggyike elèrhető ekkor is. Köszönettel Nàbràdinè Diàna ès Evelin.
Aki egyszer már járt a Hotel Flórában, az biztosan visszavágyik ide. Mindent megtalál, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez szükséges. Saját wellness részleg, közvetlen átjárás a strandra és termálfürdőbe, Török Fürdő a szomszédban. Kedves, segítőkész személyzet, tisztaság, kényelem, finom ételek.