A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik.
A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Csodálatos 3 éjszakát tölthetett együtt a családunk Egerben a Hunguest Hotel Flóra szállodában. Végtelenül kedves és természetesen segítőkész volt a személyzet. A reggeli és a vacsora bőséges és nagyon finom volt. A pincérek tündériek voltak,egyáltalán nem voltak tolakodóak,mindig a megfelelő időben vitték el az üres tányérokat,vagy éppen kérdezték meg kérünk e még valamit.
Családi szobában voltunk elhelyezve,melynek kialakítása nagyon praktikusan volt megoldva. Az ágyak nagyon kényelmesek,az ágyneműk és a szobák tiszták voltak. A szobánkban lévő vécékből egyedül a szagelszívó és a légfrissítő hiányzott. A beltéri medence az élményelemekkel és a wellnessrészleg is minden igényt kielégítő volt.
A recepción nagyon kedves, segítőkész, udvarias személyzet fogadott. A szobánk tiszta, kényelmes, szép fehér ágynemű, fehér törölközők és külön, más színű a fürdőbe menetelhez,ez nagyon tetszett. Remek, sokféle, minden igényt kielégítő ellátás, klassz étterem, fantasztikus, udvarias, mindig mosolygós személyzettel.
Szuper csapat. A gyógyászati részlegről:kedves, mindenre figyelő orvos, ápoló, gyógytornász,masszőr,különösen a tangentor kezeléseket végző hölgy, Katalin, mindenre kiterjedő figyelme és hasznos tanácsai sokat jelentenek, jelentettek. A wellness részleg is kiváló,jó az átjárhatóság a szállodából.
Nagyon kedves személyzet várt bennünket és tiszta környezet, kényelmes szoba. Az étterem szenzációs. A hotel elhelyezkedése nagyon jó, közel a belvároshoz.
Vendégkör: magyar, néhány szlovák és német. Mindössze néhány fiatal, középkorú és gyermekes család volt, a vendégek 70%-nak az átlagéletkora 70-80 év közötti. Szálloda berendezése egyszerű, retró hangulatú. Tetszett a kényelmes ágy, a hófehér ágynemű, a rendszeres takarítás, s az, hogy jó meleg volt a szobákban.
Az ételek íze és választéka kifogástalan, rendszeresen töltik fel ahogy elfogy! A személyzet Kedves, udvarias. A wellness kicsit klóros, egyebként kellemes. Nem tetszett: a nyílászárókon a festékhiany, a fürdő szoba felújítva, de egyetlen konektor sincs. A 2 szintes apartmanban egyetlen szék sem volt, igy kényelmesen csak állni vagy feküdni lehetett. Összességében jól éreztük magunkat, a szálloda kitűnő helyen van, fürdő a szomszédban, s közel a belváros.
Nagy por volt a szobában, gondolom a padlószőnyeget már hiába takarítják, cserére szorulna, egyébként a termálba való átjárhatóság és a szálloda wellness része kiváló, nagyon szeretem
Az Erzsébet programon keresztül sikerült ide eljutnunk az ország nyugati feléből. A parkolás jól megoldott. A személyzet kedves, segítőkész, figyelmes. Az ételek változatossak és sokfélék. Bármelyik étkezésnél sokféle variáció van. A legfontosabbat majd elfelejtettem nagyon ízletes az étel. Az elhelyezkedése nagyon jó.
Gyalogosan is bármi hamar elérhető. A fürdő a szálloda szomszédságában, ami a gyerekeknek nagyon pozitiv volt. A wellnes része is megfelelő. Összefoglalva mindenki szuperul érezte magát. Bárkinek szívesen ajánlom.
Visszatérő vendégek vagyunk a Hotel Florába. Nyáron és télen szoktunk kikapcsolódni Egerben. Nagyon meg vagyunk elégedve a szálloda mindenféle szolgáltatásával. A parkolás nagyon jól megoldott, a személyzet nagyon kedves, az ételek minden alkalommal nagyon váltizatosak és finomak. Nagyon tetszik a családnak, hogy közvetlen átjárás van a városi strandra.
A kiszolgálás gyors és udvarias .A választék nagy és finom.És nagyon pozitív hogy a kiskutyáinkat is tudtuk hozni.Nagyon jól éreztük magunkat.A parkolás is nagyon jól megoldott.Legközelebb is szívesen eljövünk.Bar család!
2017. október 15-19-ig voltunk a Flóra szállóba. Nagyon barátságos, udvarias személyzettel, kényelmes tiszta erkélyes szobával, főleg kényelmes ággyal. Az étterem is kitűnő, igen bő választékkal, szóval finom volt minden, reggeli-vacsora.
Ami még a legjobb volt, hogy a Városi Strandra a szálloda halljából lehetett fürdőköpenyben kimenni, és a még igénybe vehető úszó- és melegvizes medencéket estig használni. Ez a szálloda Eger központjában van, 10 perc sétával innen minden egri látványosság elérhető. Ráadásul a legmelegebb, 22-25 C fokos időt fogtuk ki, úgyhogy teljes "hawai" volt. Ezért minden napra félnapos kirándulásokat is tettünk a közeli helyekre, délutánonként meg strand, strand, strand! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nos nem szokásom megszállni a Flórában mert kicsit retro rá férne egy komolyabb felújítás. Most mégis úgy esett hogy ide foglaltam mert a fürdőbe való szabad átjárást szeretem. Vasárnap érkeztünk két éjszakára még sosem voltunk hétköznap. A szobánk tiszta és kényelmes volt de a minibár üres csak két ásványvíz árválkodik benne!
Fura volt nem értettük? A vacsora hozta az igazi meglepetést! Szerettünk volna a vacsorához bort egri bort fogyasztani de mint kiderült ez sem folyó sem üveges formában nem lehetséges mert nincs! ! ! Végül is megvilágosodtunk egy idő után. A szálloda kizárólag aszerint működik amilyenek a vendégek. A vendégkör kb. 80% a történetesen nyugdíjas akik nem fogyasztanak a minibárból, tehát nincs értelme feltölteni. Az étkezésekhez nem fogyasztanak italt így minek tartani. Aki meg szeretne vagy issza az olcsó balatoni lőrét vagy nem iszik! A magam részéről annyit hogy többé soha nem foglalok itt, és nem is javaslom senkinek!