Hotel Rubinia Eger

Hotel Rubinia EgerHotel Rubinia Eger
Hotel Rubinia EgerHotel Rubinia Eger
18 fotó

Hotel Rubinia Eger bemutatkozása

A Hotel Rubinia csendes és nyugodt kikapcsolódást nyújt vendégeinek Egerben. Kiváló elhelyezkedése mellett - egyik oldalt a Szépasszony-völgy, míg másik oldalról a város panorámája nyújt felejthetetlen élményt -, tágas szobákkal és stúdiókkal, hangulatos közösségi terekkel, szaunával és egy konferenciateremmel rendelkezik.

40 vendég értékelése alapján

3,4Kényelem
3,8Szolgáltatás
3,9Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Korona Wellness Eger - Karácsony
Hotel Korona Wellness Eger
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró csomagajánlat
Szent István Hotel Eger
La Contessa Szilvásvárad - Szilveszter
La Contessa Szilvásvárad

Hotel Rubinia Eger vélemények

2016. december 5.a párjával járt itt
A párommal régóta terveztük, hogy Egerben a Szépasszony völgyéhez közel megszállunk és eltöltünk néhány kellemes napot. A szállás maga elég szerény volt de a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételek rendben voltak de nem is az étkezés hanem inkább a borászkodás volt a legfontosabb.
Átlagos 2016. május 21.a párjával járt itt
2015 szeptemberében 3 napot tölthettünk el párommal kettesben Egerben, a Hotel Rubinia Panzióban. Kedvezményes kuponnal foglaltunk szállást, melynek tartalmát a későbbiekben ki is fejtem. A szoba elfoglalása 14 órától lehetséges a leírás szerint, mi azonban a távolság (és az izgatottság) miatt 11 óra körül már be is parkoltunk a Rubinia ingyenes parkolójába.
Hotel Rubinia Eger - KörnyékHotel Rubinia Eger - SzobákHotel Rubinia Eger - Vendéglátás
2016. május 17.a párjával járt itt
GPS nélkül nem ajánlom megközelíteni, ha nincs egri helyismeretünk. Az utcából már könnyű megtalálni, a tábla segítségével a szemek elől elrejtett épületet, amely ily módon védett a zajtól és a zavaró elemektől. Csak szembe ne jöjjön autó a szűk és beláthatatlan feljárón. Az épület nem hivalkodó, beleillik a környezetbe.
Hotel Rubinia Eger - Környék
Kiváló 2016. május 12.a párjával járt itt
Egy élményekkel teli bor kóstolós, Valentin-napi hétvégét töltöttünk a Rubiniában. Jártak már olyan helyen ahol a teraszon fűtött fadézsában "gőzölögve" hideg téli estén pezsgőt kortyolgatva nézhetik a behavazott Szépasszony völgyet ? ? ? Ha még nem akkor próbálják ki! ! ! Isteni. . . és a látvány lenyűgöző!
2016. május 4.barátokkal járt itt
Két házaspár,két évben: három éjszakás márton napokon. Vannak utazók akiknek minden nagyon szép,minden nagyon jó és olyanok is akiknek mindig szorít valami. Mi tervezünk ,választunk. Jól. Remek a lépcsősor a Szépasszonyvölgybe és ha a pincéktől estefelé felnézek ,a "mi szállodánkat" látom ponpás kivilágításban.
Kiváló 2016. május 4.barátokkal járt itt
A megérkezésünk, akár a múltidéző "akadályverseny"-de mi jó csapat vagyunk: MEGTALÁLTUK. Kuponos kikapcsolódásra érkeztünk, kellemesen csalódtunk. Félpanziós svédasztalos ellátás járt, a választék és mennyiség bőséges, fantasztikus kiszolgálásban volt részünk, miután jeleztük,hogy a bor hőmérséklete nem megfelelő, a következő este "TEA" helyett, hűs, és finom borocska folyhatott le torkunkon.
Kiváló 2016. május 4.a párjával járt itt
A családias hotel kellemes atmoszférával és néhány igazán kellemes meglepetéssel várja a vendégeit. Előre megfontolt borkóstolási szándékkal érkeztünk egy hosszú hétvégére, amihez a hotel a lehető legideálisabb helyszínt biztosítja. A kertvégében lévő kiskapun kiosonva egy nem túl hosszú lépcsősor végén ugyan is a szépasszonyvölgy kapujában találjuk magunkat.
2016. május 4.barátokkal járt itt
Ebben a hotelben, már több alkalommal voltam, ami engem leginkább oda vonz a nagyon kedves,segítőkész személyzet, a gyönyörű kilátás a Szépasszony Völgyére, valamint a jó ízű, bőséges ételek, a csendes környezet, reggelente a madarak énekkarának ébresztése.
Kiváló 2016. május 3.a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat ebben a csendes családias hangulatú szállóban. A személyzet kedves segítőkész. Az ételek és a borok nagyon finomak. A masszázs nagyon jó. Nagyon szép helyen gyönyörű panorámával a Szépasszony völgyben igazi nyugalom szigete. . Tiszta egyszerű kényelmes szobák. A Belváros könnyű fél órás sétával elérhető.
2016. január 21.a párjával járt itt
Csodálatos szép hely,kedves személyzettel. A wellness részleg minősíthetetlen. Viszont a meghiúsult jakuzzit kárpótolták nekünk egy finom pezsgővel. Az étkezések remekül zajlanak,a korlátlan borfogyasztás pedig pazar. Összegezve a tapasztalatainkat,bármikor szívesen visszatérnénk ide az erdélyi emberek barátságos vendégfogadása miatt is.