Az Imola Hotel Platán Eger szívében, a Termál Fürdő szomszédságában várja felnőtt vendégeit. A hotel igényesen berendezett szobákkal és wellness- illetve gyógyszolgáltatásokkal várja az idelátogatókat.
Ketten utaztunk a párommal június végén Egerbe a szállodában foglaltunk szobát. A szálloda elhelyezkedése kiváló, a közelben található a vár, Dobó tér, stb. A városi strandra történő ingyenes átjárás nagyon szuper. A szobák tiszták, tágasak és kényelmesek, a felnőttbarát jellegnek köszönhetően a szálloda csendes, pihenésre nagyon alkalmas.
Tetszett a wellness részleg, jók a különböző medencék. Egy kicsit hiányoltuk a játékterem (pl. : biliárd) hiányát. A reggeli megfelelő, kár, hogy minden nap ugyanaz a választék volt. A vacsora egy külön történet, inkább a svédasztalos formához vagyunk szokva, kicsit furcsának tűntek az ételköltemények. Ez amiatt is probléma volt, mivel a párom nem eszik zöldséget és gyümölcsöt, illetve nem szereti a különböző szószokat. A 2. 500,- Ft-os külön kérésű vacsorát pedig elvetettük, így ő máshol vacsorázott. . . Nekem ettől függetlenül ízléses és finom volt minden. Összegezve kellemes időt töltöttünk a Hotel Imola Platánban, szívesen megyünk vissza, de csak reggeli ellátással. Kovács Balázs és párja (28-27 évesek)
A szálloda modern de nagyon izléses,nem hivalkodó. A személyzet nagyon segitőkész. Külön köszönet az éttermi pincéreknek és a konyhai séfnek! ! A vacsoránál voltak gondjaink/ a férjem nem eszi meg a baromfi és vadhust/ amit Ők rögtön más étel elkészitésével megoldottak.
Én személy szerint nem mertem ilyet kérni,de ők maguktól felajánlották-amiért külön köszönet jár. ! Egy szállodában sem találkoztam még hasonló gesztussal! ! Az ételek pedig nagyon finomak voltak.
Nagyon tetszett a személyzet és a kiszolgálás, pontos tájékoztatást kaptunk mondenről és nagyon kedvesek voltak. Egy aprócska negativumot tudok említeni, a wellness medencék lehetnének egy picit melegebbek. Ezt leszámítva fantasztikus 2 éjszakát töltöttünk a hotelben és Egerben.
A hotel wellness részlege pazar, többféle medence és minden igényt kielégítő szaunavilág áll a vendégek rendelkezésére. A reggeli kiadós, a 3 fogásos vacsora pedig ízletes volt. Egyszerű berendezésű, kényelmes, modern és tágas szoba várt bennünket a belvárosban. A hotel csendes, teltház esetén sem volt érezhető a "tömeg".
A városközpont egy negyedórás sétával megközlíthető. :-)
Javasolnám a vendégek tájékoztatását a fakultatív programokról érkezéskor, vagy már közvetlen foglalás után. Így egy hosszú hétvégés tartózkodást a vendég is jobban meg tud tervezni. Én nem kaptam meg a csomag tartalmát képező üdvözlő ital kuponomat és lemaradtam a borkóstolóról is. A gőz- és szaunaszeánszról csak úgy tájékozódtam, hogy épp megláttam a wellness részleg pultjára kihelyezett felhívást, sajnos későn. Ugyanezen a módon hívták fel a vendégek figyelmét az egy órás tea szeánszra is. . . . aki épp arra járt talán észrevette. Mindennek van egy olyan hatása, hogy annyira mégsem várják a vendégeket szívesen. :-(
Fantasztikus, színvonalas hely!!! Kényelem, luxus, az ételek különlegesek, és finomak, minden elismerésem!!! Jövőre is szeretnénk menni már akkor a harmadik alkalommal!!! A nyugalom, és pihenés szigete kényeztetéssel!!! Köszönjük a személyzetnek is, hiszen kitűnő munkát végeznek!!!
Négy nap,három éjszakát töltöttünk a hotelben. Az elmúlt néhány évben jó pár szállodában voltunk. Voltak jó és kevésbé jó élmények. De a Hotel Imola Platán messze magasan az összes felett áll! ! Minden szempontból csak a legjobbakat tudom mondani róla! ! Bátran ajánlom mindenkinek! Minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtanak!
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha valaki szereti a kényelmet, a nyugalmat, ha valaki vágyik gasztronómiai élményekre és jó borokra, ha nem akar csalódni, és ráadásul Egert is szeretné megismerni, azoknak mindenképpen ajánlom. Mi a feleségemmel egy kiváló hetet töltöttünk ott, immár másodjára.
Koncepcióik vannak,és azokat realizálni is tudják: 1. Zavartalan,nyugodt körülményeket teremtenek vendégeiknek,és nem bonyolódnak társadalom-filozófiai vitákba(felnőtt-hotel voltuk kapcsán). 2. A visszafogott,nem túl-strukturált,nem agyondiszített designe járja át az egész házat,ezzel is a harmóniát szolgálva. 3.
A személyzet diszkrét,nem tolakodóan zavaró,de mindig elérhető. 4. Az is nagy érték,hogy a nyugalom szigete,mégis "lőtávolban vannak" a város "előnyei". 5. Szolgáltatásai széleskörűek,nívósak(azért a szénás kocsit a szaunában nem ide sorolnám). 6. Azt nem igazán értjük,hogy a vacsorák miért nem lehetnek svédasztalosak. 7. Összegezve: mi megtaláltuk a szállásunkat,ha Egerben járunk a jövőben.
Talán az őszinteséggel a személyzetet többre lehetett volna értékelni. Két alapvető műszaki gondunk volt, egyrészt a klimatizálással, másrészt a WC használatával/használhatóságával. A klimatizálás 3 éjszakára nyúló hiányosságát többször is jeleztük a recepción, de és itt és sajnos félrevezető felvilágosítást kaptunk.
A távozásunkkor a hotel képviselőjével egyeztetve, sikerült megegyezésre jutnunk. Fentiektől függetlenül, a lehetséges következő alkalommal is a Imola Hotel Platánt választanánk. Tisztelettel
Egy rövid hétvégét töltöttünk a hotelban. A szoba nagyon szép, tiszta. A hotel is gyönyörű és modern, letisztult. A wellness tágas, világos és kellemes a medencék hőfoka. A személyzet modora és hozzáállása kifogástalan volt mindenhol. Az ételek nagyon finomak voltak. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel.