Az Imola Hotel Platán Eger szívében, a Termál Fürdő szomszédságában várja felnőtt vendégeit. A hotel igényesen berendezett szobákkal és wellness- illetve gyógyszolgáltatásokkal várja az idelátogatókat.
Szép és kényelmes szálloda. A wellness nagyon jó. A szaunaválaszték egészen kiváló. Több viszonylag nagy medence van, különböző gyógyvizekkel. Fantasztikusan éreztem magam. Nagyon tudom ajánlani házaspároknak kikapcsolódásra. A személyzet figyelmes, udvarias, az ennivalók változatosak és finomak. Eger egyik gyöngyszeme. Biztosan vissza fogok menni még a jövőben.
A kényelemmel,tisztasággal, szolgáltatásokkal teljes mértékben elégedett voltam,viszont a reggeli (7 órai) folyosó takarítás, porszívózás nem esett jól :( A vacsora számomra túlzottan reform jelegű volt, az én ízlésvilágomnak nem jött be. Összességében jól éreztük magunkat, merem ajánlani másoknak is.
Röviden: minden elképesztően finom, kényelmes, barátságos és nagyon kellemes. A szobánk meseszép volt, modern, minden igényt maximálisan kielégített. De tényleg- semmibe se tudok belekötni (nem is akarok). Minden tiszta és igazi luxus, egyszerűen jó érzés volt ott lenni. Februárban voltunk, így alig voltak (főleg külföldiek azok is).
Az étel nagyon finom, hatalmas adag. A belváros nagyjából fél percre, akárhova el lehetett jutni gyalog is, hóba-fagyba. A kis utcákon menni pedig külön élmény. Egyetlen dolog, ami nekem tüske maradt, az pedig a személyzet, azon belül is egy pincér. Egyrészt bunkó volt velünk, másrészt az utolsó napon fizettük ugye a számlát induláskor és erősen túlszámlázta a két limonádénkat. . . Ez rögtön rendezve is lett, szó nélkül. A recepción elnézést kértek tőlünk, és elárulták, hogy a fiatalember kb. egy hete dolgozik ott. (Mostanra valószínűleg már nem. . ) Összességében mi nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.
A szálloda nagyon "design"-os, látszik, hogy nagyon sok energiát és pénzt fektettek a belső kialakításba, ami tényleg a luxust tükrözi. Tetszett, hogy zavartalanul pihenhettünk, mert csak felnőttek tartózkodhatnak a szállodában. A wellness részleg is szépen kialakított. A személyzet viszont lehetne udvariasabb, elég flegmák.
Az ételek némelyike nagyon finom volt, viszont volt, ami szinte ehetetlen volt. Megkérdezték ugyan, hogy van-e bármilyen érzékenységünk, allergiánk, ami miatt más ételt kellene készíteniük, viszont ezt utána nem vették figyelembe egyáltalán.
Tavaly és az idén is itt ünnepeltük férjemmel házassági évfordulónkat. Kíváncsi voltam ,hogy a szálloda tartja e azt a formáját,ami miatt újra ezt választottuk,és ajánlottuk másoknak is. Szerintem ,nem csalódtunk. Ugyan az a tisztaság,finomság jellemzi a szállodát,a wellness kissé fejlődött szauna ceremóniákkal szórakoztatták a vendégeket.
A gőzben és a szaunában is kötelező volt a natúr jelleg. Finom kence-fincéket kaptunk,frissítővel ajándékoztak meg bennünket,mivel egymás után kibírtuk a felöntést. . . . Az étel,néha kicsit túl variált,de igazából ezt is vártuk,hogy más legyen ,mint máshol. Remélem a szálloda megtartja ezt a színvonalat.
Többször jártunk itt a Kedvesemmel, egyszerűen tökéletes minden! Jó ötlet, hogy csak 16 éven felülieket fogadnak. Nincs olyan melyben bármilyen hibát lehetne találni. A személyzet kedves, figyelmes. A szolgáltatások tökéletesek. Szerintünk kevesen ismerik még, nagyobb reklám kellene. Bár hétvégenként így is telt ház van. Még fogunk is ide menni.
Kiváló szálláshely, rendkívül segítőkész, kedves személyzettel. Az ellátás is színvonalas, a vacsora választék nem sok, ám ízletes és friss. A wellness részleg tágas, minden igényt kielégít. A szaunaszeánszok különleges élménnyel egészítik ki a pihenést! A környezet, berendezés letisztult, elegáns stílusú, nyugodt légkör jellemzi. Tervezzük a visszatérést.
Sok helyen jártam már külföldön és itthon is,de ilyen kifogástalan szállás és wellness együtt ritkán adódik. A vacsora lehetett volna több választási lehetőséggel. Viszont az ételek minősége kifogástalan volt. A wellness részleg minden igényt kielégítő. Egyedül a televízión elérhető csatornák számát keveseltem. Jó szívvel ajánlom igényes utazóknak.
Csodálatos 3 napot és 2 éjszakát töltöttünk el a szálláson. Voltunk már pár helyen, de ilyen luxusban még sehol sem volt részünk. A wellness egyszerűen mesés,tiszta és csendes. Minden lehetőség adott a nyugodt és kellemes kikapcsolódásra. Nekem a legjobban az alpesi széna szauna tetszett, ahol annyira nem volt vészesen meleg (kb.
35 fok), bent állt egy szekér ami tele volt szénával. Az az isteni illat. . . Hmmm még most is magam előtt van ha visszagondolok. :) Félpanziós ellátásban részesültünk, ami bőséges, és túlzások nélkül mindenki igényét kielégítő svédasztalos reggeliből és menü választásos 3 fogásos vacsorából állt. (2 féle menüsorból lehetett választani) A szobánk tágas, világos, modern, és tökéletesen tiszta volt, hatalmas és kényelmes francia ággyal. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, remélem még eljutunk ismét ide!
Egy hétvégét töltöttünk itt el a férjemmel. Csendre, nyugalomra, feltöltődésre vágytunk. Megkaptuk minden értelemben. Kiváló wellness, gyönyörű szobák, remek kilátás,nagyszerű ételek. Legalábbis számomra egy igazi gasztronómiai kaland volt. A férjem ebben nem értett egyet velem Neki is igaza van.
Gondolhatnának a hagyományosabb ételeket kedvelő férfi vendégekre is. Ez volt az egyetlen negatívum. Más szállodák is fontolóra vehetnék, hogy az ilyen szolgáltatásra is nagy az igény. No és a parkolás! Nem 1500 Ft naponként, hanem ingyenes, meleg, fedett garázsban.