A Wellness Hotel Eger Ködmönr idegenforgalmi központjában, a borkultúrájáról igen híres Szépasszony-völgyben várja vendégeit. Négycsillagos kényelmet és magasfokú kiszolgálást biztosít az ide utazó vendégeknek, mindamellett, hogy a történelmi belvárost egy könnyed sétával elérhetővé teszi.
Nagyon jó az elhelyezkedése ha valaki a Szépasszonyvölgyben szeretné eltölteni az idejét. Ha a városban, akkor gyalogosan azért messze van. Bolt nincs a közelben, az éttermek dél tájékán nyitnak, erre készülni kell. A lift nyomógombjait szinte lehetetlen megnyomni, érzékelősök vagy mifene és egyszerűen nem érzékelik az ujjat.
A szőnyegpadló foltos. A légkondi kikapcsol, ha a kártyát kivesszük, ezért érdemes egyből 2 kártyát kérni. Érkezéskor ki kell fizetni a szállást, adót, parkolást stb, de pl. nálunk távozáskor is kérték az összeget. . . Remélem egyedi eset. Parkoló a kerítésen belül korlátozott számban van, érdemes lefoglalni azt is. Félpanziós csomagunk volt, reggeli a szálláson, vacsi a szemben lévő, a szálláshelyhez tartozó étteremben, 3 fogás választható. A kínálat megfelelő, a személyzet unott, az étel árának megfelelő. Ételérzékenyekre nincsenek felkészülve. A reggeli svédasztalnál persze mindenki találhat megfelelőt, az bőséges, és nagy a választék.
Nagyon tetszett a szálloda, a szoba tiszta volt és a légkondicionáló működött is, nem csak volt. A svédasztalos reggeli bőséges volt mind választékban, mind mennyiségben. A három fogásos vacsora finom volt, elegendő, és nem menű rendszerű, bármit választhattam bármivel az étlapról. Az italokért kellett fizetni de az árak a földön maradtak.
A pincérek udvariasak és gyorsak voltak, a szakács igen jó, bár a leves az én ízlésemnek egy csöppet sós volt, de ez ízlés kérdése. A masszázs medence nagyon kellemes, strand helyett mi ott tartózkodtunk inkább, általában ketten, úgyhogy tömeg nem volt. Sajnos a jakuzzit nem tudták üzembe helyezni, de gondolom ez is megoldódik pár napon belül. Az ágy nagyon kényelmes volt, jó mélyen aludtam (nem a bor miatt). Nagyon tetszett, hogy nem akartak mindenáron takarítani, megkérdezték, kérjük-e. A hotel jó helyen van, ha valaki rajong a borokért feltétlenül itt vegyen ki szobát, a minőségi pincészetek pár lépésre vannak innen, és a vendég magukkal a termelőkkel tud beszélgetni a legtöbb esetben. Ilyen borok amúgy közértbe ritkán kaphatók, itt az ár is alacsonyabb és végig lehet kóstolgatni decinként (már aki bírja). Mindenkinek tudom ajánlani, aki egy kicsit ki akar kapcsolódni és pár napra elvonulni a nyüzsgéstől.
A szállás nagyon tiszta, kényelmes, nagyon jó, hogy három lépésre vannak a pincék. Viszont a wellness részleg kicsi, és a "pezsgőfürdő élményekkel"-ben nincs pezsgés és még hideg is. A reggeli választéka kicsi. Jó kis hotel, de nem négycsillagos.
Köszönjük a szíves vendéglátást ! Nagyon kedvesek segítőkészek voltak velünk. Az esti vacsoránál László pincérünk mindent megtett, hogy gasztronómiai kivánságaink teljesüljenek.
A szálloda tisztasága nagyon jó volt. Szenteste a vacsoránál az étel választék kevés volt. Az ételek finomak voltak. A személyzet és a felszolgálok udvariasak voltak.
A szálloda elhelyezkedése jó egy problémás dolog van ,hogy a parkolás nem megoldott (kevés parkoló a szálloda előtt és az udvaron). A vacsora a szemközti csárdában az étel minősége jó azonban az italok árai magasabbak mint a szálloda minibárjában szerintünk ez nem helyes. A személyzet nagyon kedves , segítőkészek maximálisan meg voltunk elégedve.
Nagyon szép helyen van a szálloda. A személyzet nagyon készséges,szépen berendezett, tiszta szálloda. Az ételek finomak és bőségesek. A szoba csendes, jól szigetelt. A légkondi benne van a szoba árában. A kinti jakusit nagy élmény volt használni. Mindenkinek nagyon ajánlom. Tökéletes kikapcsolodást nyújt. Ha tehetem máskor is foglalok szállást náluk.
A szállás remek volt, személyzet kedves és segítőkész! A hozzá tartozó étterem fogásai nagyon ízletesek és kiadós adagok voltak. Elhelyezkedése a legjobb helyen! Nagyon jól éreztük magunkat!
Másodszor szálltunk meg itt a a feleségemmel. Most is a maximális kiszolgálást kaptuk, semmi fennakadás vagy egyéb bosszantó dolgok. A személyzet kedves udvarias és készséges! A szobánk kényelmes volt. A Szálloda Szépasszonyvölgy közvetlen szomszédságában fekszik, így a pincék karnyújtásnyira vannak!
A Hotel szép és tiszta. A hely csöndes, pihenésre a legalkalmasabb. Az étterem személyzete példaértékű. Eger vára mindössze 20 perc sétára. Parkolóhely kiváló.