Masszázs is nagyon jó volt, az is, ami a csomaghoz járt, illetve a fahéjas is, mindkét masszőr kiválóan végzi a munkáját. Az ételek kiválóak voltak, minden nagyon finom volt. Nekünk nagyon fontos a wellness részleg, amit nyújtott, jó volt, de ezen a téren tapasztaltunk 1-2 hiányosságot, de ezeket leszámítva csak dicsérni tudom a szállodát, újszerű, tiszta, kellemes környezet, ahol tökéletesen ki lehet kapcsolódni. Nagyon jó a jakkuzi a kertben. A wellness részt esetleg gyönyörű növényzettel tudnám még feldobni, sokat számítana, nagyon jó, hogy természetes fény szűrődik be a tetőn lévő ablakokon keresztül. Összességében nagyon szívesen lennék itt vendég, minél hamarabb, ehhez a személyzet nagyban hozzájárult. Ami kicsit negatívum volt:
1-2 apróság nem tetszett csak, nem lehet minden tökéletes, :), néha keveselltük a vacsora mennyiségét (dehát nem kell annyit enni. . . ):)
Illetve a wellness részt picinek találtam, 1 medence van bent, ha valaki a nyakzuhany alá áll, csapja a másikra a vizet, nem lehet arrébb menni, a medence méretéből adódóan. El tudnék képzelni még egy medencét, ami csak jaccuzi, más élményelemek nélkül (bent). Illetve a hétvégi napokon nagyon rövid nyitvatartása volt a wellness részlegnek (délután 2-től volt), egy w. szállodától elvárnám, hogy a rendelkezésemre álljon legalább délelőttől ez a rész is.