Különleges környezetben, az egri Szépasszony-völgyben várja vendégeit a hangulatos Lőbe Vendégház. A borospincék közvetlen közelében a családok és baráti társaságok egyaránt megtalálják a nekik való kikapcsolódási lehetőséget. A történelmi belváros egy félórás kiadós sétával megközelíthető, ahogyan a strandfürdő is.
Nagyon tetszett,ha Egerben járunk mindig itt foglalunk szállást. Mi is és az ismerőseink meg a családunk is. Tiszta, rendezett az apartman, a fürdőszoba is nagyon szép, ami sok apartmannál pedig kifogásolható de itt nem. Segítőkész tulajdonos. Csak jókat tudok róla írni. Közel van a Szépasszony völgy. A vár is egy kellemes séta a szállás helytől. A környék csendes, rendezett. Ha tehetjük minden évben elmegyünk.
Nagyon jól éreztük itt magunkat a párommal. Közel volt a Szépasszonyvölgy, a boros pincék, az éttermek, a belváros, a vasútállomás. . . Nagyon jó választás volt! A szállás tiszta volt és igényes. Szállásadónk is nagyon kedves volt. Pihenésre és kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas hely volt a számunkra. Remélem visszatérhetünk még a közeljövőben! ;)
Barátságos környezetben a Szépasszonyok Völgyétől rövid sétával elérhető a szállás. Zárt parkolási lehetőség, a harsogó zöld fű márciusban, igazán üdítő látvány. A teraszt egész nap süti a nap, a kinti kávézás frissítő. A ház, a földszinti konyha, jól felszerelt, valóban pihenésre, kikapcsolódásra szolgál a kis szobácska is. Szívesen visszatérünk, ha lehetőségünk lesz rá.