Akár a szállóvendégek, akár a fürdő látogatói tudnak itt ebédelni, a fizetés a belépőjegyként szolgáló karszalaggal történik. Azt nem tudom, hogy az étel ugyanarról a konyháról, ugyanazon szakácsok kezei közül származik-e, mint a szállodában a 6. emeleten található remek Pinot Noir étterem esetében, minden esetre itt is frissek, jól készültek, jól fűszerezettek, szóval finomak voltak az ételek, igaz, itt inkább egyszerűbb, jól ismert fogásokkal lehet találkozni és persze kisebb a választék. Viszont az árak is egész kedvezőek. Pozitívum, hogy vannak olyan ételek, amelyeket a gyerekek is szeretnek, pl. paradicsomleves, milánói spagetti, aranygaluska. A kínálatban 3-4 féle leves (700-950 Ft), tészták (1250 Ft), frissensültek - rántott sajt, sertésborda, csirkemell (1250-1400 Ft, köret nélkül! ), valamint 7-8 készétel szerepel: sült csirkecomb, zúzapörkölt, milánói borda, példaképpen (1000-1450 Ft), azaz összességében nincs 1500 Ft-nál drágább fogás, ami szerintem így elég korrekt ajánlat. Sok asztal van, nincs tumultus, igaz, hétvégén ebédidőben azért némi várakozással lehet számolni a pult előtt.