A főútvonal mentén egy emeletes saroképületben található, pont a kereszteződésben, az udvarban 3 autónak elegendő parkolóhellyel. A kerítésen végig táblás hirdetések olvashatóak: étterem, pizzéria, ételfotókkal.
Ezek után legnagyobb megdöbbenésünkre, amikor leparkoltunk, az éppen kijövő helyi lakos vendég közölte, hogy már hónapok óta nincs étterem, a melegkonyha megszűnt, csak még biztos nem volt idejük leszedni a táblákat. Jelenleg az udvar felől a lépcsőn felsétálva egy söröző-lottózó kombóba érkezük, már csak ez működik. A minket felvilágosító helyi úr is csak sörözgetni, no meg egy kicsit beszélgetni jár ide, ő törzsvendégnek számít, itt lakik a faluban. A kínálat néhány kommersz ital, kávé, viszont legalább nem drága. És van biliárd asztal is, s hozzá jó sok retró hangulat és félhomály. Összességében nagyon megtévesztő. A gyerekek már odafelé úton rákészültek a pizzára, kifejezetten azt szerettek volna enni. Szerencsére a faluban találtunk egy másik pizzériát, ami valóban működött is, így nem kellett beautózni Egerbe.
Tegnap, május 30. -án jártam ott, sajnos az ismert okok miatt még nem nagyon volt vendég! Egyedül voltam, csak egy ebédre tértem be! Nagyon fiatal hölgy volt a felszolgáló, mindent úgy végzett ahogy a "Nagykönyvben" meg van írva! Az látszott rajta, hogy még rutintalan, de nagyon jó úton jár! Az étel fantasztikus volt!
Gyönyörűen volt tálalva, a hús omlós, az ízek kellően harmónizáltak, sajnálom, hogy séfnek nem gratuláltam, így utólag engedje meg, hogy pótoljam! A desszert ami egyébként egy látványos panna cotta ízlésesen tálalva,-fantasztikus volt! A felszolgáló kislány többször megkérdezte, hogy rendben van-e minden? ! Ahogy kell! Fizetés után éppen szálltam volna be az autóba, amikor egy korombéli úriember diszkréten utánam szólt: Uram! Ízlett az ebéd, a legnagyobb rendben volt minden, csak gratulálni tudok! Kár, hogy nem ráztam meg a kezét! Köszönöm, hogy a vendégük lehettem!
Nagy hőség, se egy ventilátor , a műanyag széken nincs párna az ember a sajåt izzadságában csúszkál. A legszebb mikor a pincérnő kevésli a 10 % borravalót és a visszajåróból is vesz le magának.
Sosem jártam még ezelőtt Egerszalókon, ezen a nyáron egy helyi hotelben szálltunk meg, de a szobafoglalásunkig még volt pár óránk. Így addig gondoltuk felfedezzük a falut, először is kávéra szomjaztunk. Ezt a vendéglőt láttuk meg, hát beültünk. Valóban régi kocsma feelingje van a helynek, de az ott dolgozó hölgy roppant kedves és segítőkész volt, akármit kérdeztünk szívélyesen válaszolt.
Ott tartózkodásunk alatt a vendégek vagy biliárdozni tértek be, vagy épp egy fröccsre. Nem tudom, hogy a Fogadó cím itt pontosan mit takar. . :) Mi a kávé és lottózás (mivel itt egyhelyben az is van) után továbbhaladtunk.
Valójában elég tetszetős külső és borzasztó belső! Elsősorban azt terveztük, hogy valamit ebédelni fogunk, de mikor beléptünk és az a borzasztó szag megcsapta az orrunkat ami a szocializmusban lévő kocsmára emlékeztetett gyorsan le is tettünk erről a tervünkről! Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán lehet itt enni! Lehet csak a fogadó felirat tévesztett meg minket!