Kék Laguna Wellness Apartmanok válasza
Tisztelt Vendégünk!
Sajnálom, hogy nem nyerte el tetszését a Kék Laguna, és a környék látni valója. Sajnos mivel Eger közel van hozzánk, csak egy étterem működik a faluban, valójában ez sem tetszett Önöknek. Nagyon kevés volt a vendégünk ebben az időszakban, mégis az Önökkel együtt reggelizett vendégek jó szájizzel és dicsérettel távoztak tőlünk.
5 főnek nagyon nehéz volt terülj-terülj asztalkát késziteni, de mi ezt mégis próbáltuk megoldani. A reggeli tartalmazott, hideg tálat /két féle sonkát, csemege és paprikás szalámit, 3 féle sajtot,/ péksüteményt /rétest, kakaós kuglófot/, rántottát, tükör tojást, bundás kenyeret, kolbászt, virslit, lekvárokat, tejet, kakaót, alma és narancs levet, kávét 5 félét. Nagyon sajnálom, hogy ebből a kinálatból nem tudott választani, más vendég meg jólakottan távozott. A zuhanyzót ki takaritottuk, valami bele lett taposva, ezért ment le nehezen a viz, de ha szól ezt mag tudtuk volna oldani. A tisztaságról csak annyit, hogy a kiöntött és szét locsolt kávét, elég nehéz volt összetakaritani, Önök után.
2024. december 9., Sinkó Oszkárné, Kék Laguna Wellness Apartmanok