2018. március első hétvégéjén voltunk Egerszalókon. Könnyen oda találtunk. Igaz nagy hóesés volt de annak ellenére nagyon klassz hétvégét töltöttünk el. A tulajdonos nagyon kedves volt. A szobák tiszták voltak, a konyha jól felszerelt. A reggeli finom friss és laktató volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Közelben a látnivalók.
Könnyen odataláltunk. Nagyon tágas és kényelmes szállás fogadott minket. A háziasszony nagyon kedves volt. Bőséges reggelit kaptunk. Örültünk hogy az udvaron volt jakuzzi. Gyerekbarát szállás. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is jövünk.
Az állandóság és a megújulásra való képesség jellemzi ezt a helyet. Szolidság, az apró részletekre való odafigyelés, gondosság, igényesség. Kedves tulajdonos,aki tudja, hogy mi az igazi érték, annak aki pihenni szeretne. Ez az oka annak is, hogy soha nincs vendégben hiánya, s hogy szeretnénk újra pihenni náluk!
Rendkivüli módon elégedettek voltunk. Már az időpont egyeztetésnél kellemes benyomást tett a szállás háziasszonya, amely érzés a továbbiakban sem változott. A szállás tiszta, kényelmes, az udvar szépen rendben tartott. A reggeli választéka megfelelt az elvárásoknak, a péksütemények különösen finomak. Nincs messze a faluháztól/?
/ ahová mindenképpen érdemes bemenni és vásárolni is. Pl. savanyított sárgadinnyét. A barlanglakásokhoz is kellemes sétát tehetünk. Az itteni idegenvezetés rendkivül színvonalas és barátságos. A Nosztalgia Fürdőbe jártunk, amit nagyon szeretünk.
Tavaly Szeptemberben voltunk itt pár napot, nagyon kellemes meglepetés volt az egész számunkra a párommal, mert Magyarországon, apartmanban nem sikerült még ilyen jól érezni magunkat a párommal. A szállás tiszta, szép és kényelmes. . . A Tulaj nagyon kedves és előzékeny. . . A reggeli csodálatos volt, nagyon frissek voltak a péksütemények, amiért külön köszönet!
A bolt ami a szálláshoz tartozott kora reggeltől késő estig nyitva volt, elérhető áron. . . Szóval Nekem összességében nagyon tetszett, idén szeretnék ismét egy akció keretén belül idelátogatni. Köszönjük
Nagyon tetszett az apartman ház elhelyezkedés,külső látvány ,külső és belső tisztaság, kényelem és szivélyesség szempontjából. Nagyon jó hogy az épületben egy kis bolt is található. Biztonság a legnagyobb rendben,parkoló az udvarban. Az udvar családias berendezéssel ellátva,kisgyerekes családoknak rendkívűl kedvező. Pihenni és kirándúlni vágyok ideális szállása.
3394Egerszalók, Széchenyi út 44., Fsz 2.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)