Margaret Vendégház Egerszalók

Margaret Vendégház EgerszalókMargaret Vendégház Egerszalók
Margaret Vendégház EgerszalókMargaret Vendégház Egerszalók
15 fotó

Margaret Vendégház Egerszalók bemutatkozása

A Margaret Vendégház Egerszalók központi részén - forgalommentes helyen, egy csöndes, nyugodt utcában van. Az apartman jól felszerelt konyhával 2 felnőttnek és 2-3 gyermeknek nyújt kényelmes helyet. Ezenkívül kétágyas, fürdőszobás helyiség áll rendelkezésre két felnőtt számára. Mindkét helyiség pótágyazható.

11 vendég értékelése alapján

4,6Kényelem
4,7Szolgáltatás
4,9Étkezés
4,9Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Sweet-Life Wellness Apartman Egerszalók - Napi árak
La Contessa Szilvásvárad - Kedvezményes ajánlat
La Contessa Szilvásvárad

Margaret Vendégház Egerszalók vélemények

Kiváló 2013. szeptember 11.a párjával járt itt
Egerszalókon a Margaret Vendégházban három éjszakát töltöttünk a férjemmel. A szállásadó vendégszeretete minden képzeletet felülmúlt. Prospektusokat adott a helység nevezetességeiről, turizmus kártyát bocsátott a rendelkezésünkre, melyet több helyen, pl. a fürdőkben használhattunk fel, erre 10 %-os kedvezményt kaptunk a belépőjegy árából.
Margaret Vendégház válasza
Köszönöm én is, hogy ilyen jó és barátságos házaspárral találkoztam. Remélem minél előbb újra felkeresnek bennünket. Szeretném ajánlani továbbra is falunk kincsét, a völgyben lévő gyógyvizünket, melyet télen is ki lehet próbálni, hiszen annyira forró és kellemes a víz, hogy nem is veszi észre az ember, hogy szabadtéren van.
2013. szeptember 17., Margaret Vendégház, tulajdonos