Egerszalókon, a gyógyvizek völgyében, a Bükk és a Mátra találkozásánál, az egyedülálló sódomb közelében zöld, gyermekbarát környezetben padlófűtéses pihenőházunkban egész évben várjuk a gyógyvíz, a természet, a hegyvidék és a kiváló borok szerelmeseit 4 db külön bejáratú, teraszos szobával, felszerelt önellátós konyhával, tusolókkal, ingyenes parkolással, ingyenes WiFi-vel, gyermekjátszótérrel, szalonnasütő, grill- és bográcshellyel 2-12 főig.
Vendégeinknek ingyenes kerékpárhasználatot biztosítunk, 10%-os kedvezményes fürdőbelépő váltására jogosító Turizmus Kártyával szolgálunk. Gyermekekkel érkezőknek jelentős gyermekkedvezményt adunk. SZÉP Kártyát elfogadunk.
Jól felszerelt,jó elhelyezkedésű,tiszta apartman. A házigazdák tüneményesek. Szolgálatkészek, figyelmesek. A vendégek kedvét keresik mindenben. Szívügyüknek tekintik a vendéglátást. A reggeli bőséges,változatos. Szívből ajánlom őket,mindenkinek. Egerszalók gyönyörű helye az országnak. Fürdőzésre,túrázásra kiválóan alkalmas