2013. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon szép a szálloda kívül-belül, a környékkel, ellátással együtt, ennek ellenére szeretnék egy-két észrevételt tenni, hátha segítség lehet a többi látogatónak.
A szálloda nem volt kitáblázva a főútról. Amikor már a fürdő bejáratánál voltunk, kérdezősködni kellett a szállodába való bejutásról. Minden esetre, ha két táblát kitennének, könnyebben megtalálná az ember a bejáratot, mivel - szokatlan módon - a legfelső szinten (7. em.) van.
A szálloda házirendjét nem nagyon ismertetik, hanem a szobában a TV-n keresztül kell megtekinteni, ami - annak ellenére, hogy nagyon modern és sokrétű szolgáltatást nyújt - kissé időigényes és körülményes. Ez vonatkozik a TV-nézésre is - ha ugyan minden csatorna működik.
A fürdőbe való bejutás több lépcsőn - min. 15-20 - lehetséges. (látszólag van lift, de a medencékhez vezető lift nem működött. Nem tudom, a beteg, vagy mozgássérült emberek hogy tudják megoldani a vízbe jutást, de nekünk szerencsére nem jelentett különösebb problémát.
Praktikus megoldás a szobai széf, így nem kellett a telefonra, slusszkulcsokra figyelni, ill. nem kellett készpénzzel járkálni, ha valamit szerettünk volna fogyasztani az önkiszolgáló étteremben, vagy kávézóban.
A recepción csak egy-két személy tartózkodik, így, ha telefont vár a vendég, bosszúságot jelenthet a hívó személynek, mert többször kell próbálkoznia.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat és a 3 éjszakára tervezett szállást megtoldottuk egy nappal.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hunguest Saliris további értékelései
2025.04.02gyerekekkel
![]()
Welnes részleg, gyógyfűrdő rész. 1. Nap Kiúszó tökéletes vízhöfok 2. Nap Kiúszó langyos egész nap 35 fok helyett 31 3. Nap kiúszó tökéletes vízfok Az a gond hogy máskor is így volt. Egyébként minden más SZUPER Ja és a pincérektől kaptam ajándékba bort. 100 nál többszőr voltam a 2007 nyitás...
2025.03.30gyerekekkel
![]()
A pótágy leharcolt volt,a bordázata hilti szalaggal javított ,a matrac kiegyenlítésére pokrócot használtunk. Legutóbbi látogatásnál is gond volt a pótággyal de rutinnal kezeltük a helyzetet. Érkezéskor 1/4-ig volt a tusfűrdő az adagolóban 2 éjszakára 3 főnek,kérésre feltöltötték azonnal....
2025.03.28a párjával
![]()
3 éjszakát töltöttünk a hotelben a 610-es szobában Udvarias fogadtatás és gyors adminisztráció után pont 15-00-kor tudtuk a szobát elfoglalni. A szoba szép,tágas a kilátás a sódomra pazar. A vacsora változatos,talán a sültek ízesítése lehetett volna markánsabb,a pincérek udavariasak és...
A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai
Tavaszi akció (1 éjtől)
47.200 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Napi ár (1 éjtől)
59.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
83.657 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval