2013. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon szép a szálloda kívül-belül, a környékkel, ellátással együtt, ennek ellenére szeretnék egy-két észrevételt tenni, hátha segítség lehet a többi látogatónak.
A szálloda nem volt kitáblázva a főútról. Amikor már a fürdő bejáratánál voltunk, kérdezősködni kellett a szállodába való bejutásról. Minden esetre, ha két táblát kitennének, könnyebben megtalálná az ember a bejáratot, mivel - szokatlan módon - a legfelső szinten (7. em.) van.
A szálloda házirendjét nem nagyon ismertetik, hanem a szobában a TV-n keresztül kell megtekinteni, ami - annak ellenére, hogy nagyon modern és sokrétű szolgáltatást nyújt - kissé időigényes és körülményes. Ez vonatkozik a TV-nézésre is - ha ugyan minden csatorna működik.
A fürdőbe való bejutás több lépcsőn - min. 15-20 - lehetséges. (látszólag van lift, de a medencékhez vezető lift nem működött. Nem tudom, a beteg, vagy mozgássérült emberek hogy tudják megoldani a vízbe jutást, de nekünk szerencsére nem jelentett különösebb problémát.
Praktikus megoldás a szobai széf, így nem kellett a telefonra, slusszkulcsokra figyelni, ill. nem kellett készpénzzel járkálni, ha valamit szerettünk volna fogyasztani az önkiszolgáló étteremben, vagy kávézóban.
A recepción csak egy-két személy tartózkodik, így, ha telefont vár a vendég, bosszúságot jelenthet a hívó személynek, mert többször kell próbálkoznia.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat és a 3 éjszakára tervezett szállást megtoldottuk egy nappal.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hunguest Saliris további értékelései
2024.12.05a párjával
Csodálatos kilátás,jól felszerelt apartman,kiváló személyzet,a svédasztalos reggeli és vacsora bőséges választékú és minden igényt kielégítő.A gyógyvizes medence szuper és a wellness medencék is kellemes kikapcsolódást nyújtottak.Viszont néhány dologra ráférne a felújítás pl:lift,medencék...
2024.11.27kollégákkal
A közelmúltban munkám miatt aszfaltozási és útépítési projektből adódóan Egerszalók környékén tartózkodtam, és a Hunguest Saliris Egerszalók szállodában szálltam meg. Nagyon elégedett voltam a szállással! Az apartman kényelmes volt, a személyzet barátságos, és a wellness részleg valódi pihenést...
2024.11.26a párjával
A szállodában felszolgált ételeket emelem ki külön. Nagyon finom, több lehetőség közül lehetett választani, amit ezen belül nagyra értékeltünk az a gyerekek stand volt. Megkerestek, megtaláltak minden korosztályt. Az étteremben bármit kérdeztünk, kértünk, azonnal a segítségünkre siettek. A...
A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai
Napi ár (1 éjtől)
59.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Szerelmes szívek
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
40.500 Ft / 2 fő / éjtől csodás félpanzióval