Nagyon tetszett a teraszról a kilátás, a szoba mérete, de hiányzott a szúnyogháló, hogy éjszaka nyitott ablaknál pihenhessünk, valamint nem tetszett az üveg WC ajtó. Hiányzik az intimitás, kihallatszanak a zajok. Egyébként minden tökéletes, udvarias a kiszolgálás, fantasztikusak az ételek, a szakácsnak külön köszönet a rendkívül finom változatos ételekért.
Pozitív jellemzök: gyönyörü környezet , a szobák tiszták , az ágy kényelmes reggeli és vacsora választékos és böséges, wellens - medencék nagyszerüek negatívum: A párnák túl kemények -kényelmetlenek a 4* hotel fürdöszobai alap felszereltségében a mini hajsampon és mini kiszerelésü testápoló elvárandó különben összességében szuper!
A hotel elhelyezkedése, a belső terek impozánsak. Talán egy kicsit a takarításra kellene több személyzet, mivel ott tapasztaltam némi hiányosságot. Kissé zavaró volt, hogy az igényesen kialakított mosdóban a mosdótál törött, hogy a madárürülék nem lett letakarítva az ablakpárkányról és az üveges erkélykorlátról a beköltözéskor sem.
Hangsúlyozom a fecskefészek nem zavart az erkélyen. Második nap kimaradt a takarítás. . . ,de ezek az apróbb hiányosságok ellenére a szálloda gyönyörű, az ételeke minősége, választéka kiváló. A nagy melegben sajnos a napvitorlák nem voltak kihúzva, így a melegebb medencékben nem tudtunk tartózkodni. Tetszett, hogy pénteken és szombaton élő zene volt a bárban, kiváló előadókkal.
Érkezéskor jelezte a recepció hogy egy kicsit várnunk kell a szoba átvételére, majd ezt követő 90 percben gyakorlatilag minden érkező vendég megkapta a szobáját , kivéve minket majd 15:10-kor utolsónak mi is megkaptuk. (kicsit furcsa-érthetetlen volt számunkra ez a fajta disszkrimináció) Hiányoltuk a wellnes részlegben a víz autómatát, valamint hogy a szobában sem volt ivóvíz bekészítve.
Távozáskor nem kérdezték meg mivel voltunk megelégedve vagy esetleg mi nem tetszett. Meg voltunk elégedve az ételek kínálatával,a lobbiban működő kvíz játékkal.
A szobából a kilátás nagyon hiányzott. A lift nagyon lassú. A fürdő nagyon tetszett, korábban is voltunk már itt, csak másik hotelben szálltunk meg. Étkezéseknél hatalmas a választék. A fürdőben viszont túlárazottnak találtuk az ételeket. Szándékosan hétköznapra foglaltunk, nem szeretjük a nagy tömeget. A szaunarészleg kiváló.
Az viszont meglepett, hogy nem szerepel a csomagárban, külön kell fizetni érte. A szálloda környéke nagyon csendes, tudtunk pihenni. Jól éreztük magunkat.
Rendben volt minden , a tisztaság, a szoba, az étkezés, a wellness részleg ! Mindkettőnknek tetszett a feleségemmel együtt ! Egy dolgot tudnánk említeni ami kicsit furcsa volt számunkra : a medencék körüli falazatok olyan félkész állapotúaknak tűnnek ! /színt belevinni, festésekkel dekorálni / Köszönünk mindent , viszont látásra!
Összességében a szálloda szolgáltatásaival elégedettek voltunk, viszont kicsit elszomorító volt, hogy a 3. emeleti szoba teraszáról térdig érő gazra lehetett rálátni. A wellness medencekínálata pazar, a gyógyvíz nagyon kellemes, de a gyógymedencék élményelemei ( pl. derékmasszázs ) sajnos értékelhetetlenül gyengén működtek.
Az ételek finomak, de inkább csak langyosak voltak. 20. 00 órakor már nem volt megfelelő választék, sok fogást nem sikerült utántölteni. A szoba tágas, tiszta, kényelmes volt.
mint az értékelésemből kiderül, nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel. . . . . . a szálloda csodálatos helyen van, a tisztaság kifogástalan, a személyzet készséges és nagyon kedves. A szoba kényelmes és elegáns. Az étkezések minden várakozásunkat felülmúlták választékban, minőségben, környezetben egyaránt.
A medencék minden igényt kielégítettek, tiszta, kellemes víz, nyugalom és béke , nem volt hangos zene, ami zavart volna a pihenésben. Szóval nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, akivel a pár napos pihenésünkről beszélgetek. . . . . . . egyetlen megjegyzés. . . . mi a 308-as szobában voltunk és az erkély előtti "zöld " terület nagyon elhanyagolt volt. A sok tejesen kiszáradt tuja és magas gaz teljesen elvette a kilátást és ez a szoba magas szinvonalával nagyon ellentétben állt. . . . . köszönettel Horváthné Edit
Több éve járunk ide. Látható a szépülés a felújítás, ami már ráfért a szállodára. Kezdi visszanyerni régi fényét. Jó látni, a recepción azt az urat, aki hét éve első alkalommal nagyon türelmesen elmagyarázott mindent, az étteremben is ismerős arcok mosolyognak vissza. Gyönyörű hely, kedves személyzet, bőséges svédasztalos reggeli és vacsora.
Csodálatos természetközeli szálláshely. Wellness rengeteg kül-és beltéri medencével, élményelemmel. Reggel 8-tól este 10-ig való nyitvatartással. Büfé reggeli és vacsora elváráson felüli. A személyzet kedves, előzékeny, profi.
3 kártyával fizettünk (idegenforgalmi adó, 1-1 éjszaka külön- külön Szép kártyáról) de a recepciós hölgynek a szeme se rebbent (ez máshol mindenhol legalább egy grimaszt von maga után). Parkolni a domboldalon ingyen lehet, de fent a szálloda előtt és a garázsban fizetős. Az egyetlen negatívum, a fürdőhöz kapcsolódik. Egyszer mikor kirándulni mentünk a Só-domb másik oldalára és leszakadt az ég alja, a fürdő komplexumból szerettünk volna átmenni a szállodába - hogy levágjuk a kanyart - de azt mondták nincs átjárás onnan. Igaz vagy nem, ez plussz 10 perc volt a zuhogó esőben.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Garázs, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár