Kiváló 2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vasárnap ebédidőben látogattunk Encsre. Előre foglaltunk asztalt. Meglepett, mennyire eldugott helyen van az étterem, de belépve úgy éreztem egy toszkán étteremben vagyok. Hangulatos több helyiségből álló étterem, pizzakemencével, sonkaszeletelővel, helyben sütött kenyerekkel és mindennel ami olasz, paradicsomszószok, olajbogyók, oliva olajok, olasz tészták. Meglepően sokan voltak. A kiszolgálás ahhoz képest, hogy mennyien voltak gyors volt és udvarias. Inkább tűnt jól begyakoroltnak, futószalagosnak. Előételnek egy vékony tésztás pizzát rendeltünk, mely műfajában a legjobb volt amit eddig Magyarországon ettem. Főételnek a párom bárányt én pedig borjú bécsit választottunk. Mindkettő kifogástalan volt, a borjú vajban sütött olyan amilyennek álmodtam. Kénytelen voltam a köretet meghagyni akkora volt a hús. Megkóstoltuk még a madártejüket és az isteni kávét. Nagyon finom volt minden. A párom elégedetlen volt a borlappal, nekem nagyon ízlett a házi málna szörpük.
Az étel hideg volt, a kacsa máj teljesen nyers volt, a kiszolgálás nem az igazi, egy mosolyt nem igazán lehetett látni az arcukon! Es mindezekhez képest drága is, amivel nem lenne baj, ha finom eteleket kapna az ember! Nem ajánlom
Fantasztikus vendéglátás, a személyzet részéről kimagasló figyelem, kitűnő, ízletes ételek. Életem legfinomabb ebédjét fogyasztottam el, köszönöm. Pedig külföldön is elég sok helyen jártam már 59 év alatt, de ilyen kiszolgálásban még nem volt részem. Az ételek íze szinte földönkívüli volt. Ez...
Az Anyukám mondta egyike azon ritka helyeknek, ahová többszáz kilométerről is utaznak emberek, csak azért, hogy ott ehessenek. Legendák keringenek arról, hogy kizárólag csúcsminőségű alapanyagokat használnak, legyen szó halról, húsról, rizottó-rizsről vagy lisztről. Kreatív olasz konyhát visznek...