Kiváló 2016. decemberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2016. december 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Húsz fős csoporttal ebédeltünk ott, előre megbeszélt, 3 fogásos menüt kaptunk egy választott italt és kávét. Nagyon figyelmes kiszolgálásban volt részünk, előre jeleztük, hogy a csoportban van, aki nem fogyaszt disznóhúst, így füstölt borjúnyelv került a krémleves tetejére. A tanyasi jérce, szaftos, omlós, a tonkababos panna cotta desszert lágy, krémes és hihetetlenül finom volt. A hely nagyon hangulatos, a kiszolgálás udvarias, bár a pincér fiúk a nagy pörgésben néha kicsit megkéstek az extra kérésekkel. A szakácsok viszont zseniálisan főznek, megéri a hosszú utat. Az árak nem olcsók, de ár/érték arányban nagyon megéri ellátogatni oda. Remélem, még én is visszatérek.
Az étel hideg volt, a kacsa máj teljesen nyers volt, a kiszolgálás nem az igazi, egy mosolyt nem igazán lehetett látni az arcukon! Es mindezekhez képest drága is, amivel nem lenne baj, ha finom eteleket kapna az ember! Nem ajánlom
Fantasztikus vendéglátás, a személyzet részéről kimagasló figyelem, kitűnő, ízletes ételek. Életem legfinomabb ebédjét fogyasztottam el, köszönöm. Pedig külföldön is elég sok helyen jártam már 59 év alatt, de ilyen kiszolgálásban még nem volt részem. Az ételek íze szinte földönkívüli volt. Ez...
Az Anyukám mondta egyike azon ritka helyeknek, ahová többszáz kilométerről is utaznak emberek, csak azért, hogy ott ehessenek. Legendák keringenek arról, hogy kizárólag csúcsminőségű alapanyagokat használnak, legyen szó halról, húsról, rizottó-rizsről vagy lisztről. Kreatív olasz konyhát visznek...