Átlagos 2019. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. január 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A GPS segítségével könnyen megtaláltuk az eldugott helyen lévő éttermet. Asztalfoglalásunk nem volt, hétfòi nap lévén, karácsony hétében nem gondoltam, hogy szükséges. Sokan voltak az étteremben, szinte teltház volt, de sikerült egy szabad asztalt kapnunk. A berendezés inkább egyszerű, mint elegáns. Az étlapon átlagos, megszokott ételek szinte nem szerepeknek. Húslevest választottunk marhamájas gombóccal, ami igazán finom volt. Második fogásként kacsatriót kértünk. Egy kisebb omlós kacsacomb, 2 kocka kacsamell és kacsamáj vokt a tányéron a nagyon finom káposztás derelyékkel körítve. Bodzaszörpöt kértem, ami jegesre sikerült, de kérésre azonnal cserélték szobahőmérséklstűre. A felszolgálók igazán profik, udvariasak, kedvesek, de mindezek ellenére is azt mondom, hogy erősen túlárazott a hely.
Az étel hideg volt, a kacsa máj teljesen nyers volt, a kiszolgálás nem az igazi, egy mosolyt nem igazán lehetett látni az arcukon! Es mindezekhez képest drága is, amivel nem lenne baj, ha finom eteleket kapna az ember! Nem ajánlom
Fantasztikus vendéglátás, a személyzet részéről kimagasló figyelem, kitűnő, ízletes ételek. Életem legfinomabb ebédjét fogyasztottam el, köszönöm. Pedig külföldön is elég sok helyen jártam már 59 év alatt, de ilyen kiszolgálásban még nem volt részem. Az ételek íze szinte földönkívüli volt. Ez...
Az Anyukám mondta egyike azon ritka helyeknek, ahová többszáz kilométerről is utaznak emberek, csak azért, hogy ott ehessenek. Legendák keringenek arról, hogy kizárólag csúcsminőségű alapanyagokat használnak, legyen szó halról, húsról, rizottó-rizsről vagy lisztről. Kreatív olasz konyhát visznek...