Kiváló 2015. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az a hely ahova mindíg vágytál, de nem hitted hogy létezik ilyen a világ végén! Szóval előre bejelentem: elfogult vagyok! Évek óta játok ide a párommal, a családdal, rokonokkal vagy baráti társasággal és még nem csalódtam. MIndíg kapok valami újat és mindig úgy érzem nem érdekel mennyit vezettem ezért az estéért. De a tények röviden. Kivülről jellegtelen hely. Kicsit félve lépsz be. Tényleg jó helyen jársz? Igen. De ahogy meglátod a kemence tüzét, a kézi sonkaszeletelőt, a házi sütésű kenyereket, és kedvesen az asztalodhoz vezetnek( apropó foglalás nélkül ne próbálkozzunk, talán hétköznap kora délután van erre esélyünk) akkor már érzed nagyon jó helyen jársz. Az ételek kifogástalanok! Legyen ez egy vékonytésztás pizza,( ilyen jót csak toszkánában ettem) kacsa zsúr, vagy számomra a csúcs a hízott kacsamáj sütőtökkrl és mangó mártással! Gyönyörüen tálalnak. Kevés étel van az étlapon, de azt bármelyiket választhatod , de ha rám halgatsz a tábláról válassz valami szezonálist, nem fogsz csalódni. Egyedül a borkínálattal nem vagyok elégedett. Én ezt egy kicsit bővíteném. De ami elérhető, az jó minőségű. A kévá valami csoda. Ha kávé rajongó vagy , az első ristretto után meg fogod érteni miről beszélek.
Az étel hideg volt, a kacsa máj teljesen nyers volt, a kiszolgálás nem az igazi, egy mosolyt nem igazán lehetett látni az arcukon! Es mindezekhez képest drága is, amivel nem lenne baj, ha finom eteleket kapna az ember! Nem ajánlom
Fantasztikus vendéglátás, a személyzet részéről kimagasló figyelem, kitűnő, ízletes ételek. Életem legfinomabb ebédjét fogyasztottam el, köszönöm. Pedig külföldön is elég sok helyen jártam már 59 év alatt, de ilyen kiszolgálásban még nem volt részem. Az ételek íze szinte földönkívüli volt. Ez...
Az Anyukám mondta egyike azon ritka helyeknek, ahová többszáz kilométerről is utaznak emberek, csak azért, hogy ott ehessenek. Legendák keringenek arról, hogy kizárólag csúcsminőségű alapanyagokat használnak, legyen szó halról, húsról, rizottó-rizsről vagy lisztről. Kreatív olasz konyhát visznek...