Kiváló 2013. decemberben, üzleti partnerrel járt ittÉrtékelt: 2013. december 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem gondoltam volna, hogy Sopron után találok még hasonlóan jó steak house-t, de ma Úgy érzem sikerült. Etyekről jövet megéheztünk, és a kollégám javasolta, szerinte MO legjobb steak-jét itt készítik, nosza, lássuk, persze kételkedtem –nem kellet volna. Kedves, hangulatos, családias, és nem óriási az étterem. Kedvesek a pincérek, gyorsak és elmondják, azt miért nem ajánlanák ahhoz a steak-hez, és hittem és jól tettem. A steak (30g) zseniális, a mérete, az íze, és ahogyan elkészítették. A köretre házi krokett, na, igen nem a fagyasztott ízű olyan amilyennek lennie kell. Örülök, mert nem kell 200km utazni, ha szeretnék egy jó steak-et enni. Visszajövünk.
Idén februárban ismét betértünk a Branco-ba, padlizsánkrémmel indítottunk, melyet teljesen homogénre turmixoltak, íze jó volt. Egyszerű minőségű pirítóst, paradicsomcikkeket, szeletelt lilahagymát, paprikát és uborkát adtak mellé. A halászlé is jó ízű, kellemes állagú volt, benne az afrikai...
A napokban rendentunk talakat csaladi rendezvenyhez. A Cowboy tal rettenetes volt: a marhasult veres , a tobbi pedig ehetetlen szaraz. Nem tudom, hogy esetleg a szallitas miatt lett ilyen, de kozel 15 ezer forintert ez penzkidobas volt. A tobbi taltol sem voltam elragadtatava, de azokbol legalabb...