2025. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2025. március 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
Idén februárban ismét betértünk a Branco-ba, padlizsánkrémmel indítottunk, melyet teljesen homogénre turmixoltak, íze jó volt. Egyszerű minőségű pirítóst, paradicsomcikkeket, szeletelt lilahagymát, paprikát és uborkát adtak mellé.
A halászlé is jó ízű, kellemes állagú volt, benne az afrikai harcsafilé friss, feszes. A mellé adott ipari kenyér friss.
A hamburger nem átütő, de korrekt, tisztes munka, a tálalás kissé hevenyészett, a csónakburgonya műfajában ettünk meggyőzőbbet is.
A túrógombóc állagra nem megnyerő, túl kemény, sok benne a gríz, egy átlagos háziasszony jobbat készít. Az extrák mellette nem rosszak, de ez nem sokat javít a helyzeten.
Közben megérkezett véletlenszerűen két ismerős, ők lazacos Cézárt ettek, élvezhető, nem kiugró fogás volt az is.
Talán a déli hajsza miatt, de a szerviz jócskán elmaradt a legutóbbitól, kötelességszerű és személytelen volt. Azt se kérdezték meg, hogy ízlett-e az étel, pedig lett volna rá apropó, amikor a túrógombóc két harmadát elcsomagoltattam. 12% felszolgálási díjat biztos, ami biztos hozzácsapnak a számlához.
Nem volt ez egy katartikus élmény, de a jelzett problémák dacára egyikünk sem állt fel az asztaltól csalódottan. Maga az élmény elmaradt a múltkoritól, szó sincs 5 pontról, de a 4 az megérdemelt.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (29 db)
Branco Steak House további értékelései
2025.03.08gyerekekkel
![]()
Klassz volt ott lenni. Az étel nagyon finom volt. Kilencen voltunk, mindenki azt kapta amit kért.
2025.02.24
![]()
A napokban rendentunk talakat csaladi rendezvenyhez. A Cowboy tal rettenetes volt: a marhasult veres , a tobbi pedig ehetetlen szaraz. Nem tudom, hogy esetleg a szallitas miatt lett ilyen, de kozel 15 ezer forintert ez penzkidobas volt. A tobbi taltol sem voltam elragadtatava, de azokbol legalabb...
2022.01.26egyedül
![]()
Évek óta Érd legjobb éttermeként tartják számon, én is régóta szerettem volna már ide eljönni, de vagy rohanásban, időhiányban voltam, vagy előtte más helyeken már beettem annyira, hogy egy steak már pluszban nem fért volna belém. Ahogy a hely neve is jelzi, ez egy igazi steakhouse, az étlapon...
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós
37.400 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel