Függetlenül az olaszos hatású névtől, ez bizony egy bújtatott albán fagylaltozó. Egyébiránt a városban sétálva 2 azonos nevű standjukba is sikerült belebotlani, a Budai út páros és páratlan oldalán. Az egyik egy lakóépület oldalában található, a másik az Érdi STOP SHOP oldalában lévő kioszkok egyike.
De a név és a szivárványszínű, pálmafás tengerpartot idéző kép ugyanaz. És a fagyispult is. Irracionális, természetellenes, "aromás" szín- és ízvilágú fagylaltokat készítenek állományfokozóval. Hupikék, pink rágógumi meg effélék. Árban olcsó, a gyerekadag gombóca felel meg egy normál gombócnak, de azt sem tudtam - ok, ezek után nem is akartam - mind megenni. Az engem kiszolgáló fiatal lány egyébként kedves volt, és még kaptam egy rolettit is grátisz. Ettől függetlenül nem ajánlom, én inkább valódi fagylaltot eszem.