Nagyon jó hangulatú, fiatalos, napsütéses cukrászda Érd belvárosában, a körforgalomnál. Nyáron a nagy közönségkedvenc a fagylalt, én is azt ettem. Ahogy megtudtam, a fagylaltjuk saját készítésű. Hideg eljárással, friss gyümölcsökből, 100%-os pasztákból, hozzáadott cukorral, illetve a cukormentesek vagy stíviával vagy eritrittel készülnek.
Adalékként olasz fagylalt alapanyagokat használnak. Glutén- és laktózmentes, illetve cukormentes fagylaltokat is készítünk. Egész évben készítenek palacsintát és gofrit édes és sós verzióban, palacsintatortát. Két oldalon van kiülős teraszuk, de a benti rész is nagyon világos, napsütéses, a hatalmas üvegablakoknak köszönhetően. Az egyik sarokban kis gyerekjátszót alakítottak ki a legkisebb vendégek részére. Színes limonádékat és turmixokat lehet inni az ételek mellé. Gofriból a négyszögletes és a nagy buborékos fajtát is készítik. A legkiadósabb, akár ebédnek, főétkezésnek is beillő ételük a lepény, amit többféle töltelékkel kínálnak. Barátságos, kedves kiszolgálás, árban is korrekt. Hétvégén a fagyispultnál előfordulhat sorbanállás, illetve hosszabb várakozási idő a sok rendelés miatt.