Két Angyal Csárda Érd

9 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
Grand Hotel Esztergom - Mesés advent fürdőbelépővel
Grand Hotel Esztergom

Két Angyal Csárda Érd vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100436 feltöltött kép
Átlagos 2017. március 27.gyerekekkel járt itt
Az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, az érdi pihenőben található étterem és kávézó. Többféle meleg ételt is kínálnak, főleg jól ismert magyaros ételekkel, de mi csak egy rövid szünetre álltunk meg.
Két Angyal Csárda Érd - Külső képKét Angyal Csárda Érd - BelsőKét Angyal Csárda Érd - EgyébKét Angyal Csárda Érd - Étel/italKét Angyal Csárda Érd - BelsőKét Angyal Csárda Érd - BelsőKét Angyal Csárda Érd - BelsőKét Angyal Csárda Érd - BelsőKét Angyal Csárda Érd - Mosdó
Még több kép (6 db) >>