A Lépcsős sörözőbe a nemrégiben egy Érden kezdett napon tértem be. Wulitzerben csupa jó zenénél volt kinyitva a „leltároskönyv” (Doors, Kárpátia, AC/DC), tartanak csocsót is, ez a játék valahogy elkerült a gyermekkorban, a felnőttkorban még inkább. A felszolgáló leány kifejezetten kedves volt.
Ment a tévé, ami zavart, inkább a wurlitzerből tettem volna valamit, de nem akartam egyedül betérő vendégként rátelepedni a törzsközönségre. Az italkínálat kommersz, mind a borok, mind a sörök tekintetében, de érdemi töményen sem akadt meg a szemem. Egy Staropramen sört kértem, ami 340 forintba került. Ebben a sörben nem lehet csalódni, ha már nagyipari, akkor legyen Staro. Átlagos kocsma a Lépcsős, de a kedves kiszolgálás visszatérésre sarkall.