Érdről már távozóban voltam, amikor útközben megláttam ezt a rétesező helyet, ráadásul közvetlenül az épület előtt parkolóhelyet is kialakítottak, így tettem egy rövid kitérőt, ami abszolút nem bizonyult hiábavalónak. Családi vállalkozásnak tűnik az Artúr Üzletház földszintjén működő cukrászda, a kis fedett teraszon 2 kis asztalnál lehet helyben fogyasztani.
Egy tucatnyi rétes sorakozott az üvegpultban, egyik jobban nézett ki, mint a másik, ezek közül a mangós-túrós töltelékeset választottam. Még enyhén meleg volt, nagyon jó a tésztája, a töltelék kellemes, a mangó benne telitalálat. 360 Ft-ért nálam ez egy kétségtelenül 5 pontos rétes! Mellé kértem egy kis szilvás táskát, amit kilóra kimérve árusítanak, 1 db 60 Ft-ba került. A fagyik is jól néztek ki, a kiírás szerint az is kézműves, és ez szintén hihetőnek tűnt. Eper, málna, 2 féle csokoládé, mák, amikre emlékszem. Kiszolgálás egykedvű, belső tér egyszerű, de tiszta. Konyha a backstage-ben.