Magyar Földrajzi Múzeum Érd

Magyar Földrajzi Múzeum ÉrdMagyar Földrajzi Múzeum Érd
Magyar Földrajzi Múzeum ÉrdMagyar Földrajzi Múzeum Érd
68 fotó

Magyar Földrajzi Múzeum Érd bemutatkozása

Múzeum fő feladatának a geográfiával, magyar utazókkal kapcsolatos tárgyi emlékek, kéziratok felkutatását, gyűjtését és közkinccsé tételét tekinti. A kiállítások, szervezett tárlatvezetések mellett nagy hangsúlyt helyezünk a helyi általános és középiskolákkal való kapcsolatra. Nyitva tartás:K-V 10-18KiállításokföldRajz 2020.

2 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Alap árak reggelis ellátással
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós
35.200 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Bellevue Esztergom - Évindító Szállásvadászat Esztergomban
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád - Évindító Szállásvadászat Visegrádon
Hotel Honti Wellness és Konferencia Szálloda Visegrád
25.968 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

Magyar Földrajzi Múzeum Érd vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
Érdekes 2024. november 26.egyedül járt itt
Majdnem elfelejtettem, hogy itt jártam az elmúlt héten. . . fogjuk fel úgy, hogy az ittjartam értékelései alapján, és olvastam is a kolléganő véleményét, és én most ehhez mit tehetnék hozzá? Hát, olyan is van, hogy elismételgetjük egymást. Szóval, igen, a kertben vannak a nagy magyar utazók szobrai, a földszinten meg jobbra több terem kiállítása csak róluk szól.
Magyar Földrajzi Múzeum Érd - BelsőMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - BelsőMagyar Földrajzi Múzeum Érd - BelsőMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - BelsőMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - Külső képMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - EgyébMagyar Földrajzi Múzeum Érd - Külső kép
Még több kép (64 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Érdekes 2017. március 26.egyedül járt itt
Az 1840-es években klasszicista stílusban épült 2 szintes, egykori Wimpffen-kúria ad otthont 18983 óta a Földrajzi Múzeumnak Érd belvárosában. Könnyű megtalálni, mivel közvetlenül a főút mellett fekszik.
Magyar Földrajzi Múzeum Érd a térképen
2030 ÉrdBudai út 4.