Erdőbényén, a Zempléni-hegység kanyargós medencéjében található a Füveskert Vendégház. Az erdei környezet ideális helyszíne lehet az elvonult kikapcsolódásnak, de az aktív pihenésre vágyók is megtalálják a nekik való lehetőségeket ezen a szép, vadregényes tájon.
Nem adtam mindenhol maximális pontot, mégis a legjobb osztálykirándulás volt. Osztályok számára tökéletes, hiszen sok a férőhely, lehet sütögetni is a szabadban. Meg tudják nézni a Béres Pincészetet, illetve fél óra sétával megközelíthető egy kisbolt.
Ha közösségépítő programot akarnak a gyerekek maguknak szervezni a múzeumlátogatás és a pláza helyett, akkor Erdőbénye erre tökéletes hely. Nem All inclusive a szolgáltatás, de egy osztálykiránduláshoz tökéletes. A feltételek adottak, a többi már csak a közösségen múlik, hogy mit hoz ki belőle.