Első vacsoránk állt egy valamilyen levesből,a második fogás sült hús rizs,a desszert palacsinta. Az emeleten volt a szobánk,de ablakot nem lehetett nyitni,mert akkor a szúnyogoknak tálcán kínáltuk magunkat. Szúnyogháló sehol. Nekünk nagy gondot jelentett,hogy nem volt hűtő a szobában,így az inzulinért be kellett autózni minden nap a városba barátokhoz,akik hűtőbe tették,ez elég nyűgös volt. A reggeli ébredés után egy finom kávé,melyet a szálloda kertjében kortyoltunk el,madárcsicsergések közepette,majd reggeli,és irány a Salgó Vára. Kiéhezve,élményekkel telve vártuk a második vacsoránkat,ekkor már levest nem kaptunk,csak az előző napi megszokott sült húst ,sült krumplival,majd desszertet. Vacsora után még egy kis séta,majd nassolás a szobában,mert hát éhesek voltunk. Következett a már megszokott szúnyog etetés,szerintem azok is ki voltak éhezve :). Amikor már minden szúnyog jóllakott,mi is próbáltunk aludni,de ekkor felbőgtek a motorok,és hajnalig együtt "élveztük" a kertben zajló beszélgetéseket. A személyzet nagyon kedves volt,a tisztasággal sem volt semmi probléma,a szálloda elhelyezkedése kiváló. Ár/érték aránya megfelelőnek mondható,bár a beharangozott királyi kényeztetést én nem így képzelem. Úgy terveztük,hogy maradunk még egy-két napot,de attól tartottunk,hogy a továbbiakban a vacsorát nekünk kell "elejtenünk" egy-egy fácán,vagy rőtvad formájában. :) Tartalmas élményekkel hagytuk magunk mögött ezt a gyönyörű tájat,no,és a szállodát. Talán még vissza fogunk térni,kérem,értesítsenek,ha lesz szúnyogháló,esetleg klíma.