Kiváló 2013. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. december 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mióta Molnár B. Tamásnak köszönhetően a Rév csárda referenciapont lett, nagy vágyam volt ide ellátogatni. Így aztán tettünk egy jókora kerülőt hazafelé az akasztói látogatásunk után, s nem bántuk meg. A halászlét mindig frissen főzik, legkevesebb két adag készül el egyszerre. Éltünk a lehetőséggel, a maradékot hazavittük. Ettünk még haltepertőt, halpástétomot, „roston” (valójában bő olajban) sült süllőt és füstölt olajos halat. Desszertnek csokoládétortát. Az ételek rendben voltak, bár a csokitortából a lisztet kihagynám. Jó érzés volt beszélgetni a tulajdonossal, akit az Isten is vendéglátónak teremtett. Szerb popzene helyett magyar népzene jobban illene a helyhez s az sem lenne rossz, ha az itallapon a minőségi borok decinként is szerepelnének. Elvben lehetséges, hogy kinyitottak volna palackot a kedvünkért, ha nem is vesszük meg az egészet, de nem próbálkoztunk vele. Társam sört ivott, jómagam vezettem, így nem mertem egy lakófröccsnél többet inni.
szép helyen, bejentkezés után, rendelésre ilyen rossz halászlének mondott levest még soha nem ettem ilyen drágán! igaz, hogy hideg volt, de legalább nem volt semmi íze! ott fogyasztós meg elvitelre kért halászlé 24 ezer forintba került, amit aztán se ott, se otthon a macska sem evett meg. jól...
Tobb ezer pikkelyesbol keszult haletelt kostoltam mar es tobb szaz halaszcsardaban is megfordultam az elmult 30 evben . Szerintem a hely is es az etelek is kifogastalanok voltak . Aki mast allit az hazudik mert erdekeben all a csardat lejaratni . Aki meg draganak talalja az fozzon maganak otthon...
Nem értem azt, aki ezt a helyet képes volt "szörnyű"-re értékelni. El nem tudom képzelni, hogy ezeknél az embereknél mi csúszhatott ennyire félre. Én többször jártam már itt (barátokkal, családdal) és mindig elégedetten, jóllakottan távoztunk és soha nem csalódtunk. Akikkel voltam, mindannyian...