két fogadófalatot is kaptunk, őszibarackos, sütőtökpürés, homoktövises kombucha-t kis pohárkában, valamint paprikachipszben kolbászos tejfelt savanyított zöld ribizlivel. Nagyon erős kezdés, csillagos színvonal. A gyümölcsökkel tálalt hűvös paradicsom-consommé műfajcsúcs, koncentrált ízű hámozott koktélparadicsomok, áfonya, ribizli és bébi datolyauborka selymes, üde, kifejező ízű lében. A langyos nyári töltött káposzta valójában nem töltött, inkább tűnik íz- és állagjátszadozásnak, mint kiforrott ételnek, bár a signiture kategóriába van sorolva. A lecsót tojással vagy csabai kolbásszal kínálják, mi mindkettőt kértük bele, az eredeti ízharmóniától el nem szakadó, korrekt lecsót kaptunk, kiváló tojással. Az igazság az, hogy mindkét esetben elmaradt a katarzis, viszont mindkét fogás kiváló volt ezzel együtt. Az ízletes túrós palacsintát citrushéjas cukorral, tejropogóssal és tejfölhabbal szolgálják fel, ötletes, jól sikerült desszert. Az étkezés végén citrushéjas pillecukrot, valamint málnapürével töltött ruby-csokoládét kaptunk málnaporral befújva. Ízbomba, katartikus záróakkord. A kiszolgálás udvarias, szívélyes, szakszerű. Húszféle jól összeválogatott bort kínálnak kimérve, ezek két harmada prémium magyar nedű, a palackos választék is figyelemre méltó, különösen a habzó kategória. Tartanak néhány kiemelkedő kézműves sört, a nagyipariak mellett kis tételes, minőségi üdítőket.