Az egész beltér eredetiségén, harmóniáján érződik az, amit a honlapról is megtudhatunk, hogy az éttermet egy látványtervező nyitotta, név szerint Szepesi Balázs. Mintegy harmincöt bort kínálnak szerte a Kárpát medencéből, a helembai Világi pincétől a villányi Gere Attila vagy a szekszárdi Heimann Zoltán pincészetén keresztül Balla Géza ménesi birtokáig. A habzókat és Patrícius pincészet ötputtonyos aszúját leszámítva valamennyit kimérik decire is. A sörök első látásra nagypari multitermékeknek tűnnek, de azért rákérdeztem, hogy a főzde megjelölése nélkül mindössze IPA-ként szereplő sör milyen termék. Mivel a többi klasszikus (azaz nem gyümölcsös) sör a Heinekentől és az Asahitól érkezik, arra számítottam, hogy vagy a Soproni, vagy a Dreher főzde szállítja. Meglepetten hallottam, hogy a szerény IPA felirat a Legenda sörfőzde Hableányát fedi. Az étlap minden túlzás nélkül étterminek mondható, a választék a nemzetközi konyhára, illetve egyes etnikumok slágerételeire alapoz. Kínálnak többek között tatárbifszteket, pho-t, tárkonyos kacsaragulevest, beluga lencsét sült céklával, almás zellerpürével, kókuszos lime-os lazacsteaket házi gnocchi-val, pad thai-t, burgundi marhát, rosé kacsamellet erdei gyümölcsmártással, diós nudlival, sertésoldalast és újzélandi bélszínsteaket. A kiszolgálásról csak jót mondhatok, a felszolgálók egytől egyig udvariasak, kedvesek, szívélyesek, segítőkészek és felkészültek. A rákos bruschetta ízletes volt, szépen tálalt, a rákhús friss, élvezetes. Az étterem youtube csatornáján a nyitás óta kínált signiture-fogásként bemutatott mango chutney-val, kesudióval és krutonnal tálalt grillezett camembert korrekt élvezetes, megvalósításban még finomítható. A pisztáciás madártej nem győzött meg egyikünket sem, ízre, állagra, tálalásra egyaránt javíthatónak, sőt, javítandónak bizonyult. Az Eszterházy pohárkrém tisztes munka, finomhangolható, de alapvetően jó. A gasztrovonal még erősíthető, ezzel együtt a Boryou kifejezett ajánlott, vonzó színfoltja Esztergom vendéglátásának.