Hát ezzel most melléfogtunk, előre lelőhetem a poént, bár mi annyira nem találtuk szórakoztatónak. Az étlap közepes hosszúságú, viszont kevés érdekfeszítő fogást találtunk rajta. A leveseket 3 méretben kínálják: csésze (3 dl), tányér (5 dl) valamint 2 literes, ez a családi kiszerelés lehet. A csészés levesek ára 1000 Ft alatti. A húsleves és a gulyás is tűzforrón érkezett, ami kisgyerekkel és sietős felnőttekkel annyira nem nagy élvezet. A gulyás leve csípős volt és egyáltalán nem gulyásszerű, hanem híg, folyós, halovány. A marhahús mócsingos, rágós, 2 kisebb épkézláb húskockát találtam benne. Csipetke nem volt benne. Olcsó nagyüzemi bolti félbarna kenyér, viszont friss. A húsleves mérföldekkel jobban sikerült, cérnametélt, fehér- és sárgarépa némileg túlfőzve, csirkehús darabkák. A fiamnak bejött. A főétel rántott ponty (1990 Ft) készültsége nem volt megfelelő, és a minősége sem, szürke zsíros részek voltak a panír alatt. Mennyiségre is kevés, 2 csík, míg a fiam gyerekmenüje is másfélszer nagyobb adag volt. A körettel bezzeg nem spóroltak. Rizibizi konzerv borsóból és túlfőtt, gyenge minőségű rizzsel. Hagymakarikák (10 db) mirelitből, bolti majonézzel, ez volt a 2 választható előétel egyike (990 Ft). A 2 gyerekmenü közül az egyik csirkemell csíkok sült krumplival (1190 Ft), szintén mirelitből, bolti ketchuppal. A káposztasaláta (450 Ft) a húsleves mellett a másik értelmezhető fogás volt. A nyugtán nem lehet eligazodni, mert minden tételnek "gyűjtő" a neve. A limonádét (550 Ft) befőttesüvegben szervírozták szívószállal, de tömény cukorszirup íze volt. Az étteremre összesen 1 "mindenes" pincér volt, a pénztárat is ő kezelte, és pultos sem volt, az italokat is ő készítette össze. Folyamatosan tette a dolgát. Bár nem volt telt ház, így is kellett várakozni. A pulttal szembeni asztalon mindenféle személyes irat, eszköz hanyagul szétdobálva. A mosdó lepusztult, kellemetlen szagú. Majdnem 8000 Ft-ot fizettünk, ami ezért a minőségért igencsak sok. Nem ajánlom.