Kiváló 2015. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Koriander Vendéglő séfje nem okj-s gyorstalpalón tanult meg főzni. Látszik ez az étlapon, az átgondoltan megkomponált, nagyon egyedi íztársításokon. Minden étel saját köretet kap, egyik sem hasonlít a másikhoz, és az ember nem is tudja eldönteni, hogy a sok különlegességből melyiket kóstolja meg előbb. Én francia hagymalevest, majd struccot ettem pirított mogyorós körtével és kéksajtos darából készült körettel, az asztaltársam burgonyakrémlevest, csirkés quesadillát csípős szósszal, levezetésül pedig egy sós karamellás csokimousse-t ettünk közösen, csak mert már több nem fért belénk. Aki Esztergomban olyat enne, amit eddig csak amerikai sztárséfektől láttunk a tévében, annak bátran ajánlom a Koriandert. Kicsi és barátságos hely, ahova jól teszi a vendég, ha időben asztalt foglal.
Egy esztergomi ismerösöm ajánlotta az éttermet.A bejáratát alig találtam meg.Olyan mintha nem is lenne nyitva.A belseje nagyon maradi, semmi hangulata nincs, lehangoló.A vendéglős hölgy valóban nem kedves és kissé figyelmetlen.Az étlap jól összeválogatott,de az árak nem a helyhez illőek,túl...
A Koriander vendéglőbe meglehetősen jóllakottan ültünk be a fiammal, de hát ki tudja, mire újra Esztergomba jutunk, akár egy év is beletelhet, ez az étterem meg nem biztos, hogy kihúzza addig. Márpedig érdekes lehet tudni, mit értenek Esztergomban a „fine dining” alatt. Azt biztos...