Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nemcsak a név utal a mediterrán tájakra, hanem az épület is ilyen hangulatú, amelyet buja zöld, virágzó növényzet és pálmafák ölelik körbe. Az épület emeleti szintjén panzió is működik. Az étterem belső, zárt tere rusztikus hangulatú, de viszonylag kicsi, két oldalról is tágas, részben üvegezett veranda, illetve terasz veszi körbe, sok asztallal, akár nagyobb társaságok számára is. Péntek este lévén élő zenével szórakoztatták a vendégeket, ami egyrészt stílusában abszolút távol állt a mi zenei ízlésünktől, másrészt túlságosan hangos is volt. Ezért jobb híján a zenészhez közelebbi teraszon lévő szabad asztalok helyett inkább a belső részben lévő, csendesebb helyet preferáltuk. Itt viszont nemigen járt a levegő, meleg és fülledt is volt. Az étlap nem túl bő lére eresztett, kellemes hosszúságú, számomra sok szimpatikus étel szerepelt benne. A konyha színes, nemzetközi. A magyaros és a mediterrán jellegű - elsősorban olasz, görög hatásokat mutató - ételek mellett keleties, ázsiai ízvilágú és fűszerezésű fogások is felvillantak. Elég sok étel passzolt a nyári hangulathoz, a melegben inkább könnyed, nem zsíros, nem gyomrot megterhelő, idényzöldséges ételt kíván az ember. Ennek az alapvető gondolatnak azonnal ellent is mondva rendeltem egy tatár beefsteak-et (2950 Ft), mert erre már hónapok óta vágytam, de voltam már jó pár étteremben, ahol nem bíztam annyira a konyhában, hogy be merjem vállalni. A tatár hatalmas adag volt ahhoz képest, hogy előétel mennyiségre számítottam, kb. fél kilónyi pirított házi kenyérrel, mellé rengeteg friss zöldség: paradicsom, lilahagyma, paprika, kígyóuborka. Mivel a levesek közül megtetszett a vadragu leves - vaddisznó hússal (1100 Ft) - és ez is szép, kiadós mennyiség volt, csinos csuporban, sok jó állagú zöldséggel, sok hússal, finom, savanykás, tárkonyos lével, ezzel a 2 fogással a magam részéről le is tudtam a vacsorát. Igaz, előtte óvatosan az ebédet ki is hagytam. A főételek közül a cigánypecsenyét kóstoltuk meg, 2 nagy szelet, igaz, nem túl vastag hús, majd lelógott a tányérról (2290 Ft), uborkasalátával (590 Ft). Az ételek szerintem igazán ízletesek, jól elkészítettek voltak, és árban is kedvező, legalábbis a budapesti árszínvonalhoz képest mindenképpen. A séf határozottan jól bánt a fűszerekkel mindegyik fogásnál. Az italok árazása is korrekt, a kis üveges Cola termékek 450 Ft-ba, 0,5 l-es Gösser korsója 650 Ft-ba kerültek. Desszertet nem bírtunk már bevállalni. Az ételekre elég sokat kellett várni, de sok volt a vendég is. Természetesen lehet bankkártyával is fizetni. A mosdó nagyon szép, tiszta és elegáns.