Az esztergomi Portobello éttermére szívesen emlékszem vissza. A helyiség hangulatos, kellemes színekkel, hatalmas ablakokkal, kényelemmel. A konyha kiváló. Reggel friss pékáru, választékos és változatos hozzávalókkal. A félpanziós vacsora is kiemelkedő szinten van. Kedvencem a porhanyós, nagyon ízletes marhapörkölt és a ropogósra sült sertéscsülök volt.
A döbbenet ült ki az arcunkra mikor a pincér ezt a mondatot közölte velünk, hogy "Este fél 9-kor már nem várunk senkit" pedig 9-ig van a vacsora meghirdetve, és még utánunk is jöttek vagy tízen legalább ők pakoltak már össze felé, és sajnos nem igazán akartak az asztalokra újabb terítéket feltenni.
Sajnos több étellel is jártunk úgy az ottlétünk során, hogy elfogyott és már nem tudták pótolni! Az ételek vegyesek voltak a négy csillaghoz képest én keveslem a választékot és a minőséget kicsit gyengének találtam! Sajnos a tisztasággal is volt gond mert több olyan tányér volt ami foltosan lett kitéve!